Last news in Fakti

13 Октомври, 2019 17:53 4 716 3

Затвор грози побойника Конър Макгрегър

  • конър макгрегър-
  • може да влезе в затвора-
  • шокираща агресия-
  • възрастен мъж

Очаква се съдбата му да се изясни на 1 ноември

Затвор грози побойника Конър Макгрегър - 1
Снимка: БГНЕС

Ирландският ММА боец Конър Макгрегър може да влезе в затвора. Той е заплашен с 6 месеца затвор и 1300 паунда глоба заради инцидентът през месец април в бар, където Макгрегър удари друг клиент на заведението, пишат медиите на Острова.

Колоритният ирландец вече беше изслушан по случая, като това стана в изминалия петък, а на 1 ноември се очаква той да научи своята съдба.

Очаква се все пак са той да се размине само с глоба.

Припомняме, че Макгрегър нахлу в ирландски пъб и поиска да почерпи всички посетители със собствената си марка уиски, но един от тях не пожела и получи удар в лицето.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цорко

    14 7 Отговор
    Този пухльо, трябва да бъде съден от пострадалия за милиони и да бъде вкаран на топло, за да разбере, че независимо от това, че може да се биеш до припадък ти трябва и малко мозък.
    Най-лесното е мма боец с три мозъчни клетки, да набие друг.

    Коментиран от #2

  • 2 Киро

    8 7 Отговор

    До коментар #1 от "Цорко":

    Ганьо ти май не разбираш, че си прави реклама.
  • 3 Боже

    2 1 Отговор
    Ква реклама, тоя е превъртял от стероиди..