Last news in Fakti

14 Октомври, 2019 13:05 2 394 0

Левски гони четирима през зимата

  • левски-
  • селекция-
  • здравко димитров-
  • асен чандъров-
  • дени алар-
  • насиру мохамед

Асен Чандъров е най-сигурният напускащ

Левски гони четирима през зимата - 1
Снимка: БГНЕС

Левски смята да се раздели с четирима играчи през зимата, твърди "Меридиан мач". От "Герена" не са доволни от представянето на Здравко Димитров, Асен Чандъров, нападателя Дени Алар и крилото Насиру Мохамед.

От тях Асен Чандъров е най-сигурен напускащ още през зимата. Той в момента е на "Герена" под наем, но по всичко личи, че от януари ще се завърне в Септември. Няма да е голяма изненада, ако същото направи и Здравко Димитров.

"Сините" ще се опитат да върнат и Дени Алар на Рапид (Виена), откъдето нападателят беше преотстъпен до края на сезона.

Най-трудна ще е раздялата с Насиру Мохамед, който има дългосрочен договор с клуба. Вероятно "сините" ще се пробват да пуснат крилото под наем в роден или чужд клуб до края на сезона, но е възможно да се стигне и до окончателна раздяла.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА