14 Октомври, 2019 16:13 1 450 0

Селекционерът на Англия се сети за Бургас и "Лазур"

  • англия-
  • гарет саутгейт-
  • стадион "лазур"-
  • бургас

През лятото на 2015 година англичанинът беше в морския град, за да наблюдава "Трите лъва" на Европейското първенство за юноши

Селекционерът на Англия се сети за Бургас и "Лазур" - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на английския национален отбор Гарет Саутгейт се сети за Бургас.

Това се случи снощи, когато специалистът се появи на стадион "Васил Левски" за своята пресконференция преди двубоя с България от европейските квалификации. Гарет се снима и поговори с популярния роден фен Кирил Евтимов, като си припомни, че двамата са се виждали преди четири години в Бургас.

През лятото на 2015 година англичанинът беше в морския град, за да наблюдава "Трите лъва" на Европейското първенство за юноши, което се провеждаше у нас. Саутгейт и Евтимов се запознали на срещата на Англия - Русия, загубена от островитяните с 0:1.

Снощи бившият бранител попита бургазлията за местния футбол и за стадион "Лазур", а нашенецът, който днес празнува рожден ден, обясни на наставника, че от известно време съоръжението не се използва.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА