Last news in Fakti

14 Октомври, 2019 18:28 1 323 1

Илиан Илиев повика почти цял отбор юноши в мъжете

  • пфк черно море-
  • илиан илиев-
  • витоша бистрица-
  • национали-
  • юноши

Черно море започна седмицата с двуразови тренировки

Илиан Илиев повика почти цял отбор юноши в мъжете - 1
Снимка: ПФК Черно море

Отборът на Черно море започна подготовка за предстоящото гостуване на Витоша Бистрица от 13-ия кръг на efbet Лига. "Моряците" стартираха седмицата с двуразово занимание. Тренировките се проведоха на стадион "Младост". С тима не тренират националите в различните гарнитури - Исмаил Иса и Васил Панайотов, които са с представителния тим, а Иван Дюлгеров, Иван Минчев и Виктор Попов са с младежите. Стражът Иван Дичевски и Денислав Ангелов пък са с националния тим U19.

По индивидуална програма се готви Жордао Кардосо, който е с болежки и по тази причина пропусна контролата с Виторул в Румъния. Крилото въртя обиколки, като в следващите дни ще стане ясно дали ще е на линия за срещата с Витоша.

Треньорът Илиан Илиев повика половин отбор юноши от школата на "моряците". С представителния тим тренираха Павел Георгиев, Велислав Василев, Мердин Адем, Галин Григоров, Димитър Иванов, Денислав Жеков, Кристиан Парашкевов и Емре Тефък.

Утре и в сряда варненци ще тренират по веднъж, а в четвъртък отборът пътува за София, където ще проведе последната си тренировка преди срещата в Бистрица.

Мачът е на 18 октомври от 17:30 часа.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 От Пирдоп

    0 1 Отговор
    Сега остава да минат и през детектора?