14 Октомври, 2019 19:10 1 204 0

Алексис Санчес аут до края на годината?

  • алексис санчес-
  • интер-
  • контузия

Лекарите в Интер ще преценят дали трябва да се направи операция

Алексис Санчес аут до края на годината? - 1
Снимка: Twitter

Алексис Санчес може да отсъства от терените в рамките на три месеца. Това разкри селекционерът на Чили Рейналдо Руеда. Нападателят получи контузия в левия глезен по време на контролата срещу Колумбия.

Сега той ще се върне в Интер, където лекарите на клуба ще преценят дали трябва да се направи операция. Санчес играе за "нерадзурите" като преотстъпен от Манчестър Юнайтед и от началото на сезона участва в четири мача, като вкара един гол.

Наставникът на Чили обяви, че Интер ще решава дали ще се наложи оперативна намеса. "Може да го загубим за два или три месеца. Жалко е, защото той започна да играе отново в Интер. Беше щастлив и много мотивиран", каза Руеда.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА