Last news in Fakti

15 Октомври, 2019 20:39 3 181 7

Шефът на съдиите задържан след акцията на ГДБОП

  • гдбоп-
  • бфс-
  • илонка джалева-
  • йордан сталев

Мениджърът на съдиите Илонка Джалева също е задържана

Шефът на съдиите задържан след акцията на ГДБОП - 1
Снимка: ТВ

Петима служители на Българския футболен съюз са били задържани след акцията на ГДБОП, която се проведе в сградата на централата. Наред с конфискуваните документи и компютри е бил задържан и шефът на родните съдии Йордан Сталев.

По-рано през деня жандармерия и полиция блокираха входовете на Националната футболна база в Бояна, а операцията продължи около 2 часа. Говорител на главния прокурор Румяна Арнаудова разследването е било по подозрение за извършени престъпления против спорта и по-конкретно – корупция.

NOVA съобщава, че сред задържаните са председателят на Съдийската комисия Йордан Сталев, както и мениджърът на съдиите Илонка Джалева. Сред арестуваните има още двама родни рефери. По-рано днес президентът на БФС Борислав Михайлов обяви намерение да депозира своята оставка в петък, когато Изпълкомът се събира на заседание, предизвикано от скандалите около загубата 0:6 от Англия в европейските квалификации.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Обикновен човек

    17 4 Отговор
    Бойко Борисов ще стане съдия и ще свири на всички мачове които се играят в България едновременно защото е" велик ,корав и мъдър "като тиква!!!!

    Коментиран от #3

  • 2 Въпросче

    26 0 Отговор
    Защо сега, като всички знаят какво е дереджето от години и се правиха на "ощипани моми" до снощната пълна излагация? Срам и позор!

    Коментиран от #6

  • 3 Последния софиянец

    14 0 Отговор

    До коментар #1 от "Обикновен човек":

    А Цецо ще е тъч рефер.
  • 4 Xa xa xa

    10 0 Отговор
    Шефа скочи от кораба и сега идва ред на бушоните които никога не са предполагали че този ден ще дойде....за ми.идеш лагера
  • 5 Усмивката

    14 1 Отговор
    А шефът на народното събрание кога?....Добре де.Що за зрелища.Такава светкавична реакция, най вероятно след сигнал.Защо това не се случва ,така де, с Пеевски.С Доган. С Цветелина Бориславова.С кралят на лотариите Васил Божков .С факирът на минодобива Ковачки .На глупаци безаловестни ли ни направиха за има няма 30 години.Нима не знаеме ,че Арабаджиев е разчистване на стари сметки.....е да гласуваме отново за шведския синдром...
  • 6 Въпросче

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Въпросче":

    Харесвам коментара и ти подарявам ника си .
  • 7 Далтониста

    2 0 Отговор
    Чудя се, Пеевски с парите от "Спортния тотализатор" дали ще е обвинен в расизъм за ЧЕРНОТО ТОТО ))))