15 Октомври, 2019 21:24 1 022 3

Григор играе с Куери в сряда вечер

  • григор димитров-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • atp 250-
  • стокхолм-
  • сам куери

Хасковлията пропусна по право в първия кръг

Григор играе с Куери в сряда вечер - 1
Снимка: БГНЕС

Стана ясно с кого ще играе първата ни ракета Григор Димитров във втория кръг на турнира от категория ATP 250 в Стокхолм. Хасковлията пропусна по право в първия кръг, а днес американецът Сам Куери си уреди среща на корта с българина, след като надделя със 7:6 (6), 6:4 австрийския квалификант Денис Новак.

В двубоя имаше само един пробив и той се случи в първия гейм на втория сет, като бе реализиран от 198-сантиметровия американец. В тайбрека на първата част пък имаше само един мини-пробив, който дойде при 7:6 за Куери и позволи на американеца да вземе сета.

Димитров и заемащият 50-о място в световната ранглиста в момента Куери са играли три пъти помежду си досега, като най-силният ни тенисист е загубил само сет срещу мощно сервиращия американец.

Григор, който сега е поставен под №2, спечели първата титла в кариерата си именно на турнира в шведската столица - през 2013 година.

Междувременно организаторите обявиха програмата за сряда и от нея става ясно, че Григор ще премери сили с Куери в четвъртия мач за деня на централния корт утре. Двамата ще се появят на корта най-рано в 19,30 часа българско време. Програмата ще бъде открита с мач на двойки от 13,00 часа, а после следват два двубоя на сингъл, преди да дойде време за срещата на хасковлията.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чакащ

    3 0 Отговор
    Хайде бе къде са хубавите новини от Сирия чакам с кеф да чуя за поредната победа на сирийските и кюрдските орли хайде момци мачкайте чалмите....
  • 2 Войно Войнов.

    4 0 Отговор
    Жалко че това не стана по времето на Тодор Живков щяхме да ударим фесовете в гръб и да си върнем земите и да изчистим България от паразитите.
  • 3 Нов модел VW-фес.

    2 1 Отговор
    Ама на куково лято VW в Турция да правят магарешки каручки че ще им трябват когато целият свят им одреже квитанциите да им е честита новата и по голяма криза .....