Last news in Fakti

17 Октомври, 2019 17:34 2 260 14

Борисов: БФС може да си държи Михайлов още 100 години, няма да работим с него

  • бойко борисов-
  • бфс-
  • борислав михайлов-
  • правителство

Ние взехме адекватно решение: правителството не иска вече да има нищо общо с този футболен съюз

Борисов: БФС може да си държи Михайлов още 100 години, няма да работим с него - 1
Снимка: БГНЕС

Премиерът на България Бойко Борисов направи нов коментар за поисканата от него оставка на президента на БФС Борислав Михайлов.

Босът на централата я депозира във вторник. В петък предстои Изпълком, на който трябва да бъде гласувана.

"БФС може да си държи за президент Борислав Михайлов още 100 години, но правителството няма да работи с него. Ние взехме адекватно решение: правителството не иска вече да има нищо общо с този футболен съюз. Полицията си арестува тези, които са провокаторите, прилага си закона, повдигат им се обвинения. Оттам нататък спортно-техническите качества си има кой да ги обсъжда. Като гледам дебатите по телевизията в който и град да е, там искат стадион. И на кого да го дадеш този стадиона, когато го построиш? Това казах - от нашето правителство толкова. Ако се променят, тогава можем пак да разговаряме.

Колко пъти говорехме за детско-юношески спорт, за това с какво можем да помогнем? Ако искат да му взимат оставката, ако искат - да не му я взимат. Но с него ние няма да работим. Ако искат да си го държат още 100 години. Той е там много много преди аз да съм премиер", заяви Борисов пред медиите в Брюксел.

Премиерът говори и по темата с расисткия скандал от европейската квалификация срещу Англия и отношението на английските медии.

"Поговорете с английските медии защо така си позволиха да ни нападнат. Колко расистки кампании имаха те? Вие сте красиви, може да ги накарате да си признаят".


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нервен ( разбивача на тролове )

    14 3 Отговор
    Браво бойче пали ся тойотката и оди за риба ....дива простотия
  • 2 алооо

    17 2 Отговор
    ти -100 год.смяташ да си тука?!.....
  • 3 Браво баце.........

    3 14 Отговор
    Само така.
  • 4 Защо

    26 4 Отговор
    Не поиска оставката на Шефа на Охранителна Полиция бе Тиквоч? Какво общо има Михайлов с държането на онези малоумници на трибуната? Това е работа на полицията?

    Коментиран от #8

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Behemoth

    13 2 Отговор
    Баце е голям сърфист,как яхва вълната само да я подуши!

    Коментиран от #7

  • 7 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "Behemoth":

    Каква вълна бе льохман, това е цяло цунами....
  • 8 Хахото

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "Защо":

    Абсолютно прав си. Б. Михайлов няма нищо общо с онези по трибуните, той даже няма нищо общо и с футбола.
  • 9 Чисти кънки

    1 1 Отговор
    Това беше отново операция чисти кунки и подигравка със силни и достойни БЪЛГАРИ. БОБИ Михайлов и футболистите от неговото време възпитани и тренирани преди 1989г. са професионалисти, доказани в световен мащаб. БФС не е отговорен за деградацията на обществото, за това е отговорно само правителството и "полическия елит".
  • 10 Що за думи

    3 1 Отговор
    Правителството няма да работи повече с БФС, що за думи са това бе хора. Детски номерца. Ужас

    Коментиран от #13

  • 11 Джудже

    3 1 Отговор
    Защо в България за да се случи нещо трябва да се намесва премиера? Не одобрявам Борисов, но явно институциите без негова намеса не вършат никаква работа, а той вече се превръща е самодържец!
  • 12 пешо

    3 2 Отговор
    а бе ,не разбрахте ли че цялата тази тъпня е нагласена точно от човеко-слънце,предизборно!
    и идиотите по трибуните,то си личи че са близки слуги на властта, ,и приказките преди мача за очаквани прояви на расизъм, и нареждането за оставка и т.н.
  • 13 така е

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Що за думи":

    ``С теб няма да играя``!......
  • 14 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    НИКАКВИ КОНТАКТИ С БФС ; НИКАКВА ДЪРЖАВНА НАМЕСА НА СТАДИОНИТЕ / ИЗВЪН ТЯХ ПЪЛНА РЕПРЕСИЯ НАД ФЕНОВЕТЕ , НО НА СТАДИОНИТЕ НИКАКВИ МОИ ДАНЪЦИ !!!! СЪЮЗЪТ НА РИТНИТОПКОВЦИТЕ ДА СИ ОРГАНИЗИРА ВСИЧКО САМ - СЛЕД КАТО СЕ ИМА ЗА НЕЗАВИСИМА СИСТЕМА !!!!! АКО ИСКАТ ДА НАЕМАТ СЛУЖИТЕЛИ НА МВР - ПРЕДПЛАЩАТ КОЛКО ПОИСКА СЪОТВЕТНАТА ДИРЕКЦИЯ -НА ЧАС !!!!!!!!!!!!!!