Last news in Fakti

18 Октомври, 2019 07:26 2 191 21

Английските фенове станали жертви на "българските расисти"

  • фенове-
  • англия-
  • английски фенове-
  • футбол-
  • българия

На Острова нито дума за погромите из София

Английските фенове станали жертви на "българските расисти" - 1
Снимка: БГНЕС

Английските медии разкъсаха родното общество, обобщавайки всички българи под расизма "животни" и "расисти" заради изцепките на шепа отрепки по време на двубоя България - Англия в понеделник от евроквалификациите. Но в същото време не написаха и една критична думичка за феновете от Острова, които обърнаха София, а преди това и Прага, с краката нагоре.

Столичани с право се възмущаваха от действията на островитяните, които потрошиха куп заведения, нападаха беззащитни жени и обърнаха престоя си в България на истинска вакханалия. Но върхът на цинизма е, че в Англия същите тези животински прояви бяха неглижирани, а местните фенове са изкарани жертви на "българските расисти".

Вестник "Дейли Мейл" публикува разказ на 18-годишен младеж от Болтън, който разкрива как е бил "преследван" от група ултраси на ЦСКА в Борисовата градина, защото с баща си и по-малкия си брат снимали лепенките на свастики из парка.

И заедно със спътниците си намерили спасение в близък хотел, където се криели още стотици невинни жертви на българския расизъм от Англия. Въпросният тийнейджър обявява пред изданието, че повече никога нямало да стъпи в България заради жестокия страх, който изпитал.

"Бяхме твърде уплашени, за да се върнем на улицата. Беше страшно. Полицията свърши доста добра работа, но определено беше страшно, когато ултрасите бяха зад нас. През цялото време сърцето ми биеше много бързо. Аз съм на 18 и имам опит, но наистина се притесних", са думите на въпросния английски фен.

И нито дума за погромите из София, на божите кравички от Острова...


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Булгар футбол фен

    18 0 Отговор
    Добре че не ви дундуркахме
  • 2 Братя Българи

    49 1 Отговор
    Рacиcтитe иcкaт дa зaтрият бeлия чoвeк. Тoвa e иcтинaтa.
    Aкo бяхмe рacиcти цигaни нямaшe дa имa в БГ.

    Нaй-гoлeми рacиcти ca oния, кoитo oбвинявaт в рacизъм бeлия чoвeк. Искат от нас да приемем бeзкрaйнo кoличecтвo нeгри, индийци и т.н. и тогава няма да сме расисти. Но тогава и България няма да я има.

    Бог да благослови България!
  • 3 Братя Българи

    35 0 Отговор
    Изпoлзвaт уж рacиcтки мaймунcки звуци нa eднa шeпa хoрa дa aтaкувaт цялa Бългaрия зa "рacизъм".

    Иcкaт дa ни нaлoжaт зaкoни дaвaщи прaвo нa чeрняци дa ни cъдят зa рacизъм. Тoвa e в плaнoвeтe им.
    Т.e. кoгaтo eдин нeгър ce пoчувcтвa oбидeн oт някoгo, тoй щe имa прaвo дa cъди и пoлучи финaнcoвo oбeзщeтeниe!

    Бългaрия трябвa дa я зaпaзим бялa държaвa!
  • 4 Анонимен

    22 0 Отговор
    Един наркоман повече няма да стъпи в България.
  • 5 Албинония

    25 0 Отговор
    А когато стреляме в Индия и Пакистан на месо, това беше национален спорт! А вие му казвате расизъм! Абе нагли хора сте! Да бъркате двата спорта!
  • 6 Лекар БГ

    21 0 Отговор
    Дано се случи по-скоро лелеяният Брекзит и аут!!!
    Столичани с ПРАВО се възмущавали от английските футболни гамени.
    На Слънчака,да не би да е друго?!Пияни,дрогирани,свински истории/да ме прощават прасенцата/.
    Такова нагло оплюване и преекспониране!
    Това ,Рахим fu..ing Стърлинг,да не би аз да съм го измислил?!
  • 7 Кольо

    22 0 Отговор
    повръща ми се от лицемерието на островитяните.
  • 8 123

    15 0 Отговор
    Не мога за се представя ако нашите наистина ги бяха 'надули' на бой какво щеше да стане! Сигурно война щяха да ни обяват! Пълни отрепки, как толкова народ бяга да им работи, идея си нямам! Визов режим и проверка до 9 то коляно преди да стъпят на Слънчака, да ги втресе!

    Коментиран от #12

  • 9 Аз викам

    9 0 Отговор
    Кой къде види английски пияници нагли по две гори бой да им се слага - бий за да те уважават- пък поне да знаем защо ни чернят
  • 10 4679

    7 0 Отговор
    Активното мероприятие на пияните и дрогирани англичани е да разсеят олщественото внимание от Брекзит!
    За съжаление нашите шарани управляващи се хванаха на въдицата.
  • 11 ...

    11 0 Отговор
    Всичко това е, една добре организирана, предварително обмислена, манипулация.
    Случайно, българска телевизия или вестник, да е показала поразиите на английските говеда , в София?! Да напише (покаже) нещо в защита на народ, и Родина?
    Не, няма. Даже, Напротив ... Наливат още масло в огъня, и гръмогласно повтарят, как шепа циреи на обществото, са сътворили най- грандиозният международен скандал.
    Повръща ми се, от тази българска журналистическа подлизурковщина.
  • 12 681

    3 7 Отговор

    До коментар #8 от "123":

    Никой не им работи, работим за себе си. От 6 месеца съм тук, работя наравно с тях, взимам колкото тях и мога да си позволя нормален живот, даже и да спестявам. Развитие има, стига да покажеш че имаш желание. Има общество и никой няма да те остави да страдаш на улицата. Навсякъде има гамени, лицемерие и уроди. Тук обаче има ред и закони, които се спазват от всички, ако си много смел си плащаш. В милата за всички ни България какво остана, на какво да се зарадваш? Докато сме прости, злобни и разделени ще е така, силните ще ни мачкат. Всички сме виновни.
  • 13 онзи

    4 0 Отговор
    В Турция навремето лекуваха успешно един от Лийдс...време е и тук да се отвори лазарет за ингилизите
  • 14 КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА

    12 0 Отговор
    ЕЙ ТОВА ПРЕДСТАВЛЯВА АНГЛИЙСКАТА НАЦИЯ...ЛИЦЕМЕРНИ ДВУЛИЧНИ ЕХИДНИ С УСМИВКА ТЕ УБИВАТ..БОЛНИ АНГЛИЙСКИ МОЗЪЦИ ТОВА Е РЕЗУЛТАТА ОТ КРЪВОСМЕШЕНИЯТА..НАЙ- ГОЛЕМИТЕ РАСИСТИ СА АНГЛИЧАНИТЕ..ТОВАРЕЛИ СА РОБИ ОТ АФРИКА НА КОРАБИ И ПО ПЪТЯ КОЙТО СЕ Е РАЗБОЛЕЕЛ ГО ХВЪРЛЯЛИ ВЪВ ВОДАТА..ТАКА СА ЗАСЕЛИЛИ АНГЛИЯ И АМЕРИКА С ЧЕРНИ..СТРЕЛЯЛИ СА НА МЕСО ПО ИНДИЙЦИ И ПАКИСТАНЦИ В СОБСТВЕНИТЕ ИМ ДЪРЖАВИ..ПРЕДИ ГОДИНИ В АНГЛИЯ ПО ТЯХНИТЕ ПЪБОВЕ Е ИМАЛО ТАБЕЛИ НА КОИТО ПИШЕЛО" ЗАБРАНЕНО Е ЗА КУЧЕТА И ИРЛАНДЦИ"... ТАКА ЧЕ РАСИСТИТЕ СИ ЛИЧИ КОИ СА..ДОЛНА НАЦИЯ СА ДА ЗНАЕТЕ..ДА СИ СТОЯТ НА ОСТРОВА НИКЪДЕ НЕ ГИ ИСКАТ...АРОГАНТНИ МЕКОТЕЛИ ..
  • 15 Кой68

    8 0 Отговор
    А "българските" преса и правителство мълчат за това какви заглавия за България се появиха пък в английската преса?Защо Бойко не повика английската посланичка да обясни?Само не ми говорете за свобода на словото?
  • 16 малий

    11 0 Отговор
    Ялате ми у Враца! Милицията нема да ви уварди ! Ич.
  • 17 Тъмен балкански субект

    2 0 Отговор
    Да ама англичаните са сред началниците на Бойко Борисов. Така че ще търпите градивни критики и ще си траете!
  • 18 сетих се

    4 0 Отговор
    подготвят ни за нова порция мигранти
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 НПО ЗА ПОЛ

    0 0 Отговор
    Целият Цирк е заради убиеца ФРИИМАН . ОТКЛОНИ СЕ ВНИМАНИЕТО -И ГО ОСВОБОДИХА тихомълком .Некой да говори за него .След некой ден ще му върнат паспорта и дим да го нема .
  • 21 незнайко

    0 0 Отговор
    Така се промиват мозъци, като се повтаря едно и също нещо КОЕТО НЕ Е ИСТИНА !!! Най накрая БЪЛГАРИТЕ трябва да разберем, що за стока са ОСТРОВИТЯНИТЕ !!! Това ще стане, ако ние покажем всичките им изцепки в София и по морето !!!