Last news in Fakti

18 Октомври, 2019 09:23 1 112 7

Хубчев: Истинските фенове вече не ходят по мачове

  • футбол-
  • петър хубчев-
  • левски-
  • българия-
  • англия-
  • фенове

"Вече на стадионите не можете да видите дядо с внучето си или цяло семейство вкупом

Хубчев: Истинските фенове вече не ходят по мачове - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият селекционер на България Петър Хубчев продължи темата с расизма, която засегна пред вестник "Билд" в четвъртък. Пред швейцарското издание nau.ch, той беше изключително критичен по отношение на типовете, които лепнаха расисткото петно на България в мача с Англия.

По време на евроквалификацията в понеделник шепа маскирани ултраси направиха така, че на два пъти двубоят да бъде прекратен заради изцепките им и сега над националния отбор да е надвиснала угрозата от тежка санкция от страна на УЕФА.

Както казах, България има проблем с расизма. Много пъти съм се сблъсквал с това във всичките ми предишни престои в страната като наставник. Просто тези хора, които сътвориха всичко това в мача с Англия, не са никакви фенове на футбола. По никакъв начин."

"Вече на стадионите не можете да видите дядо с внучето си или цяло семейство вкупом. Просто тези истински фенове вече не ходят по трибуните. Вместо това, на стадиона идват хора, които просто искат да излеят агресията си. Ако слушате какво се крещи по мачовете, ще разберете, че е по-добре да не водите детето си там", заяви Хубчев пред изданието.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой68

    25 0 Отговор
    Казано кратко и ясно....👍👍👍👍👍👍
  • 2 Горд Он

    15 0 Отговор
    Димки, псувни, плюене и оригни, счупени седалки, петна кръв, разбити стъкла и повърнато по спирките- наздраве!
  • 3 гибона

    11 0 Отговор
    Колкото и да го плюят Стоичков е прав.Това в България е футболна порнография.На стадионите ходят криминални типове които не гледат играта .Те отиват за дасе бият да чупят и псуват.Преди години в Англия,Франция беше така и те взеха крайни решения да не участват в никакви турнири докато не се оправи футбола.Знам че тук при нас няма сила с която лумпените да бъдат озаптени и ще си караме така докато този вид спорт се затрие като борбата и щангите..
  • 4 хахо

    1 3 Отговор
    Местя...
  • 5 Можеш

    1 4 Отговор
    Може да видиш На Лудогорец арена. Аз ходя с децата си там

    Коментиран от #7

  • 6 4638

    2 0 Отговор
    Преди години, аз ходех на футболни срещи.
    Сега не ходя.
    На стадионите, вече няма футбол. Има димки, бомби, вувузели, "хореографии" и т.н.
    Пусна телевизора, коментатора говори всичко друго, но не и кой футболист е с топката. Четат се някакви статистики, на медицинския екип, казват медицински ЩАБ, на тренъорите - също ЩАБ, като че не сме на мач, а на война! Да не говорим, че вместо мача, показват идиотите по трибуната, а не нормалната публика, което само по себе си говори, че нормални хора на стадиона явно няма!
  • 7 батко мафи

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Можеш":

    хахаха,че то там първо няма футбол,второ агитката е платена и трето ходил съм там и са ме замеряли с камъни в клетката за гости.............и четвърто калмари по разградски......