18 Октомври, 2019 13:31 1 361 1

Играчите на Уулвърхемптън няма да ритат в Локо

  • греъм-
  • десланд-
  • локомотив пловдив-
  • уулвърхемптън-
  • документи-
  • картотека

"Смърфовете" получиха тежък удар от Швейцария

Играчите на Уулвърхемптън няма да ритат в Локо - 1
Снимка: БГНЕС

Локомотив (Пловдив) загуби и последната си надежда да уреди документите на преотстъпените от Уулвърхемптън Джордан Греъм и Силвен Десланд, пише „Меридиан Мач“. Арбитражният съд в Лозана отказа на пловдивчани да картотекират служебно двамата чужденци и така ги лиши от правото да ги ползва до края на есенния полусезон. Георги Градев представляваше пловдивския клуб и бе дал надежди, че дуото от Уулвс ще заиграе по-бързо при „черно-белите", но това няма как да се случи на този етап.

Греъм и Десланд обаче няма да се прибират в Англия и ще продължат да тренират на „Лаута". Уговорката между двата клуба е те да играят под наем в Локомотив до края на настоящия сезон. Почти сигурно нападателят и крилото ще бъдат картотекирани за отбора по време на зимната пауза. Това означава, че те ще направят пълноценна подготовка и ще бъдат на разположение на Бруно Акрапович в средата на месец февруари, когато се подновява първенството.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния софиянец

    3 1 Отговор
    Прав им път на тези джендъри.