20 Октомври, 2019 13:55 7 942 7

Екшън на мач край София, публиката нахлу на терена

  • мач-
  • екшън-
  • футбол

Инцидентът стана при резултат 1:2 и в добавеното време на срещата, която беше прекратена

Екшън на мач край София, публиката нахлу на терена - 1
Снимка: Архив

Публика нахлу на терена на мач в Четвърта лига. Този път това се случи на срещата от 8-ия кръг на столичната АОГ между Урвич (Долни Пасарел) и ЦСКА 1948 II, съобщава vitoshanews.com

Инцидентът стана при резултат 1:2 и в добавеното време на срещата, която беше прекратена. Иначе до тази минути сблъсъкът си течеше нормално. Александър Господинов откри за домакините, а Мартин Кръстев изравни – 1:1.

„Армейците“ стигнаха до пълен обрат, след като Симеон Митев с глава засече центриране от корнер и опъна мрежата за 1:2!

В добавеното време обаче се случиха неприятните сцени.

Съдията Мартин Марков изчака няколко минути, докато се укротят страстите. Замесените в инцидента играчи се разминаха само с жълти картони. Охраната изведе от терена феновете. Реферът свири преждевременно край на мача.

„Имаше фаул за домакините. При спряна игра един от играчите на Урвич, централният защитник, ритна без топка наш състезател. После нашият му отвърна, но го бутна само. Играчът на домакините симулира, че го е ударил, падна на тревата… Това му действие провокираха феновете на Урвич. Нахлуха хора от публиката и нашите се изтеглиха. Суматоха се създаде. Не е имало обаче никакви ексцесии. Съдията изчака да се укроти обстановката и свири край на срещата. Това е“, разказа пред „Витоша нюз“ помощник-треньорът на ЦСКА 1948 II Николай Георгиев.

„Червените“ са лидер в класирането с пълен актив от точки – 18, и голова разлика 28:1. Възможно е сега да им бъде присъдена служебна победа.

Урвич (Долни Пасарел) е 10-и, със 7 точки.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Избийте се

    15 2 Отговор
    Ще направите едно добро дело за родината. Като намалите нивото на боклуците.
  • 2 Зайко Байко многознайко

    7 1 Отговор
    Националите се о$раха, Перукан изхвърча, като коркова тапа, Балъков и той. Сега ни остава да гледаме четвърта лига, т.е. селски джаз с привкус на чалга и кютек!?!
  • 3 беге комунизъм

    2 3 Отговор
    за какво му е на ЦСКА 1948 дублиращ отбор в 4-та група ??!! или тези са други, или … даааа
  • 4 В БЪЛГАРИЯ

    10 4 Отговор
    ФУТБОЛЪТ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕН !
  • 5 Behemoth

    5 4 Отговор
    Селяни диви!
  • 6 Футбола да се забрани

    6 1 Отговор
    Стадионите да се превърнат в пасища а всеки запалянко ако продйлжи с изцепките да ходи в белене при прасетата😂😂
  • 7 антифен

    5 3 Отговор
    А като ви пиша, че футболът е занимание за първични хора, вие ми слагате минуси. И сега какво ще кажете? И да слагате минуси няма да си вдигнете нивото. 80%-ници!