Last news in Fakti

21 Октомври, 2019 07:33 2 723 3

Нефтохимик се завръща на стадион “Лазур“ под наем

  • нефтохимик-
  • стадион лазур

Подписва договор за 5 години

Нефтохимик се завръща на стадион “Лазур“ под наем - 1
Снимка: БГНЕС

Нефтохимик ще се завърне на ст.“Лазур“, научи Флагман.бг от изключително достоверен източник.

Очаква се днес сутринта да се подпише договорът за наем на спортното съоръжение. Той ще е за срок от 5 години, а средствата идват по спонсорски договор с голяма българска компания.

В началото на новата седмица се очаква ръководството на Нефтохимик да даде извънредна пресконференция, за да съобщи подробности за добрата новина.

По договора се работеше упорито в последните три месеца. Свършена е огромен по обем работа от цялото клубно ръководство, вече са изчистени и всички детайли.

Проведени са сериозни преговори със „Спортс пропърти мениджмънт“, дружеството е направило известни отстъпки. Добрата новина е, че е привлечен и генерален спонсор, който ще инвестира крупна сума, за да може Бургас отново да приема срещи от професионалния футбол. Очаква се стадионът да носи името на новия спонсор – голяма българска компания, която е най-сериозният меценат в спорта.

От началото на сезона Нефтохимик приема съперниците си в Созопол. Въпреки че домакинстват на 30 км от Бургас, "шейховете" вървят отлично в шампионата. Диян Петков е изградил отличен отбор, който е само на победа от третото място във Втора лига. Снощи Нафтата се наложи с 2:1 над Хебър Пазарджик в изключително драматична среща.

От клуба обаче са категорични, че не искат да избързват с евентуална промоция в елита, а ще вървят крачка по крачка. Тази година основната цел е обиграването на селекцията и връщането на ст.“Лазур“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Каледония

    1 1 Отговор
    Много добра новина. Само Нафта!
  • 2 ицо

    1 1 Отговор
    Браво! На този отбор мястото му е в елита на българския футбол. Адмирации за начина, по който се опитват да го постигнат. Пожелавам им успех, ще се радвам скоро да ги видя на стадион "Ивайло" в мач от първа лига.
  • 3 Василев Н.

    2 1 Отговор
    Това е добра новина. По принцип за нашия футбол. Пожелавам им успех