21 Октомври, 2019 07:39 2 760 6

Георги Дерменджиев поема националния ни отбор

  • георги дерменджиев-
  • национален отбор-
  • бгнес

Бившият наставник на Левски и Лудогорец е съгласен дори, ако предложеният от федерацията договор е краткосрочен

Георги Дерменджиев поема националния ни отбор - 1
Снимка: БГНЕС

Георги Дерменджиев е фаворит за нов селекционер на България, твърди "Труд". Опитният специалист вече е дал съгласието си на БФС, че е готов да поеме "лъвовете" след страстната седмица в българския футбол, довела до оставката на президента Борислав Михайлов, а също и на треньорския щаб на представителния тим. Двете страни вече са провели разговори в тази насока, тъй като до следващите мачове на "трикольорите" остава по-малко от месец.

Бившият наставник на Левски и Лудогорец е съгласен дори, ако предложеният от федерацията договор е краткосрочен. Именно такова е желанието на отговорника за националния отбор Йордан Лечков, натоварен със задачата да намери заместник на Балъков. Шефът на БФС е говорил с Дерменджиев да поеме България до баражите за Лигата на нациите през март.


В края на миналата седмица стана ясно, че "лъвовете" със сигурност продължават в следващата фаза на турнира, която може да осигури квота за Евро 2020.

Другият спряган за поста селекционер на България е Александър Димитров, който понастоящем е треньор на младежите до 21 години. Според горещ слух в кулоарите на Бояна, играчите били твърдо против този вариант.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ко става е

    25 2 Отговор
    играчите били против този вариант! Сигурно искат Николета да ги тренира! Въобще тези некадърници що ги пускат да срамят народа по чужбина?
  • 2 фена

    16 1 Отговор
    Дерменджиев е добър треньор но с тия гелосаните не зная до къде -както казваше Баце такъв е матр"яла матр"ялааааа :)
  • 3 Ужас

    7 0 Отговор
    Браво, един стойностен човек!!! Сяма онези от бфс да си ходят и новодошлите да не се месят!!!
  • 4 Behemoth

    0 0 Отговор
    Абе тия са само за модерния ляф ....на майката....
  • 5 бравос

    4 3 Отговор
    ...не е лош вариант....интелигентен и можещ човек е Динко,но как няма да е,нали е от Пловдив..:)
  • 6 👨‍🔧👨‍💼👨‍🍳

    0 1 Отговор
    Ураааа