Last news in Fakti

21 Октомври, 2019 22:00 1 822 0

Томаш и Берое се сгромолясаха у дома, феновете поискаха оставката на треньора

  • александър томаш-
  • берое-
  • славия

Славия победи старозагорци с 2:1 като гости

Томаш и Берое се сгромолясаха у дома, феновете поискаха оставката на треньора - 1
Снимка: БГНЕС

Берое записа домакинска загуба от Славия с 1:2 в среща от 13-ия кръг на efbet Лига, играна в Стара Загора. Георги Йомов в 50-ата минута откри резулта, а Иван Минчев в 69-ата изравни.

Крайното 1:2 оформи Галин Иванов в 75-ата минута. След края на срещата феновете на домакините поискаха оставката на Александър Томаш.

В 14-ата минута след удар на Яя Меледже и последвал рикошет в тялото на Мартин Камбуров Берое можеше да поведе в резултата, но топката прелетя над напречната греда. В 29-ата минута Вандерсон осъществи добър пробив по левия фланг на атаката на Берое. Бразилецът опита успореден пас по земя в наказателното поле, но Милен Гамаков подложи крак и изчисти. В 38-ата минута Янис Карабельов блокира с тяло силен удар на Вандерсон, насочен право към вратата на Георги Георгиев.

В заключителните минути на първата част Галин Иванов и Георги Йомов разиграха добре, като се стигна до ъглов удар в полза на "белите". От корнера обаче футболистите на Славия не успяха да се възползват по най-добрия начин, а двата тима се оттеглиха на почивка, без да си нанесат точен удар през първите 45 минути.

Второто полувреме започна силно за гостите. Славчо Шоколаров центрира в наказателното поле от ъгловото флагче, Георги Ангелов изчисти в първия момент, но топката попадна на гърдите на Георги Йомов. Футболистът на Славия показа добра техника и с удар от въздуха прониза Душан Перниш. В 67-ата минута Берое изравни с първия си точен удар. Мартин Камбуров намери Рубен Бригидо на фланга, а техничният футболист центрира в наказателното поле. Там Иван Минчев успя да изпревари Милен Гамаков и да насочи топката с глава в обратния ъгъл за 1:1.

Равенството се запази точно седем минути и още в 74-ата минута Галин Иванов отново изведе Славия напред в резултата. Центриране на Христо Попадийн намери Радослав Кирилов в наказателното поле. Крилото опита да овладее, но вместо това поднесе топката на крака на Галин Иванов, който с мощен удар вкара топката за втори път във вратата на Берое. В 83-ата минута удар на Мартин Камбуров от границата на наказателното поле бе уловен с добър плонж от Георги Георгиев. В добавеното време Камбуров не успя да засече страхотно центрира на Бригидо от десния фланг.

Съставите:

Берое: Душан Перниш, Ерол Алкан, Александър Цветков, Мартин Камбуров, Вандерсон Виана, Яя Меледже, Петко Цанков, Георги Ангелов, Рубен Бригидо, Ахмед Тоуба, Иван Минчев;

Славия: Георги Георгиев, Петър Патев, Емил Виячки, Милен Гамаков, Христо Попадийн, Славчо Шоколаров, Янис Карабельов, Радослав Кирилов, Емил Стоев, Георги Йомов, Галин Иванов;


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА