22 Октомври, 2019 09:04 2 372 2

Все по-интересно става в Шампионската лига

  • шампионска лига-
  • футбол-
  • европа

Осем мача днес от най-престижния клубен турнир

Все по-интересно става в Шампионската лига - 1
Снимка: БГНЕС

С осем мача се завръща Шампионската лига от третия кръг в груповата фаза. Всички срещи крият голяма интрига, което прави днешния футболен ден изключително интересен и чакан от милионите фенове на най-престижния клубен турнир.

Реал Мадрид е опрян до стената, след като взе само точка от първите си две срещи, а днес гостува на Галатасарай. Отборът на Зинедин Зидан трябва да отговори на критиките след загубата от Майорка, но домакините от Истанбул се надяват с помощта на екзалтираните си фенове да поднесат изненада. В другия мач от група "А" Пари Сен Жермен излиза в Белгия срещу Брюж и при победа ще събере 9 точки, с които до голяма степен ще си гарантира място на осминафиналите.

В група "В" също има отбор с пълен актив - Байерн (Мюнхен). Баварците ще гостуват на Олимпиакос, който не бива да бъде подценяван и вече го доказа срещу Тотнъм. "Шпорите" са в сериозна криза от началото на сезона, а днес им предстои домакинство на Цървена звезда - мач, в който не могат да си позволят грешка.

В група "С" Манчестър Сити има две победи и ще търси трета пред своя публика срещу Аталанта. "Гражданите" нямат допуснат гол до момента, а техният съперник вече инкасира шест попадения във вратата си и ще трябва да действа на предела на възможностите си, за да спре звездния състав на Джосеп Гуардиола. Шахтьор (Донецк) пък приема Динамо (Загреб) с амбицията за задължителни три точки, за да остане в битката за едно от първите две места.

В група "D" всичко се развива според очакванията. Фаворитите Атлетико Мадрид и Ювентус водят с по 4 точки, а днес ще са домакини съответно на Байер (Леверкузен) и Локомотив (Москва). Ако спечелят мачовете си, двата тима ще се откъснат сериозно и едва ли ще имат проблеми да продължат в директните елиминации.

Група "А":
Брюж - ПСЖ
Галатасарай - Реал М

Група "В":
Тотнъм - Цървена звезда
Олимпиакос - Байерн М

Група "С":
Шахтьор Д - Динамо З
Манчестър С - Аталанта

Група "D":
Атлетико М - Байер Л
Ювентус - Локомотив М


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мхм

    0 1 Отговор
    Сити ме съмняват нещо.

    Коментиран от #2

  • 2 ЕКСПЕРТА

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мхм":

    СЪМНЕНИЕТО Е КАТО ЗАДНИЦИТЕ, ВСЕКИ СИ ГО ИМА, НО НЕ ВСЕКИ ГО ПОКАЗВА КАТО ТЕБЕ.ХЕХЕХЕХЕ ТАЗИ ГОДИНА СИТИ СА НА ФИНАЛА.