Last news in Fakti

22 Октомври, 2019 10:04 1 049 4

Григор Димитров: Можех и по-добре (ВИДЕО)

  • григор димитров-
  • тенис-
  • гришо-
  • виена

Това, от което съм най-доволен, е начинът, по който проведох целия двубой

Григор Димитров: Можех и по-добре (ВИДЕО) - 1
Снимка: Twitter

Григор Димитров спечели юбилейната си победа №300 в професионалния тенис. Българинът се наложи над Дамир Джумхур във Виена, а след двубоя спази максимата, че винаги е можело и по-добре да се справи. В Тура водещият ни тенисист има 199 загуби и му предстои да изиграе двубой №500 в кариерата си.

“Мисля, че това бе един от онези мачове, в които трябваше да намеря начин да победя. Много силно исках да намеря необходимия ритъм. И все пак вярвам, че имаше някои неща, които можеше да направя по-добре“, каза бившият №3.

“Прекрасно е ,че отстраних Джумхур в последователни сетове. Това, от което съм най-доволен, е начинът, по който проведох целия двубой“.

В следващия си мач Григор играе с Матео Беретини.

“Той играе добре. Конкретно в тази ситуация мога да кажа, че предстои страхотен двубой. Той натрупа добри мачове през годината и затова се чувства комфортно навсякъде. Много е уверен и съм сигурен, че ще опитва най-добрите си удари и ще иска да наложи собствения си стил на игра“, каза Димитров.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал та фанах Атаопънах

    4 1 Отговор
    Репликата на нашите футболисти му е станала любима. Вземи всяка друга реплика ама не и тази Гришо!
  • 2 345

    1 5 Отговор
    Ама ти си мислиш че можеш по добре
  • 3 да да

    5 3 Отговор
    да спре да ходи с превръзка на главата, че е мега смешен!
    на някои им отива - на него НЕ!
    за играта му - непостоянна и непредвидима дори и за самия него!

    Коментиран от #4

  • 4 ДДРОнег

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "да да":

    Че не му отива превръзката, не му отива. Григор става и е бил модел, но на корта трябва да играе, не да позира, а като играе, потта му се стича в очите, та превръзката му е важна повече от всякакъв изглед !!!
    И да, играта му е непостоянна и непредвидима, дори и за него, това е факт за всички !
    Дано в този турнир стигне далече !!!