Last news in Fakti

23 Октомври, 2019 16:31 1 129 0

Мбапе: Искам да покажа, че съм безценен

  • псж-
  • брюж-
  • резерва-
  • показване-
  • безценен-
  • мбапе

"Искам да съм титуляр във всеки мач на ПСЖ", заяви звездата на парижани

Мбапе: Искам да покажа, че съм безценен - 1
Снимка: БГНЕС

Килиан Мбапе иска да покаже, че е безценен за Пари Сен Жермен. Нападателят остана резерва в мача от Шампионската лига срещу Брюж, но влезе през второто полувреме, отбеляза хеттрик и неговият тим спечели с категоричното 5:0 в Белгия.

"Истина е, че исках да бъда титуляр и мислех, че ще започна от началото. Треньорът обаче взе друго решение и аз трябваше да го приема, така че по-късно се опитах да покажа, че без мен е трудно. Искам да се боря за титулярното място и да помагам на отбора ми. Футболът е моята страст. Не играх два месеца и това никак не ми хареса, но медицинският екип се грижеше добре за мен и им благодаря. Искам да започвам във всеки мач и да вкарвам голове, но преди това трябва да бъда готов на 100 процента", заяви Мбапе след мача.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА