Last news in Fakti

30 Октомври, 2019 15:42 1 548 1

Гуардиола: Късметлия съм, че работих с Меси

  • хосеп гуардиола-
  • меси-
  • барселона-
  • манчестър сити

Когато Барселона играеше по-добре, това се дължеше на факта, че Меси е фалшива деветка

Гуардиола: Късметлия съм, че работих с Меси - 1
Снимка: БГНЕС

Има страхотни треньори, които не спечелиха нищо, защото нямат Меси. Това каза мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола.

"Аз бях голям късметлия да работя с него, Шави, Иниеста, Алвеш и Пике. И то в перфектната за тях възраст", отбеляза специалистът.

"Няма играч, който изобщо да не мисли за защитата, но треньорът трябва да се адаптира към качествата на футболистите си. Когато Барселона играеше по-добре, това се дължеше на факта, че Меси е фалшива деветка.

Аз се опитах да играя с фалшива деветка и в Байерн, но нямах играч, който може да дриблира между трима противници, затова бях принуден да търся алтернатива", добави Гуардиола.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Обичам България

    0 3 Отговор
    Късметлия бил
    От отбор с много пари в следващ с още повече и сега в отбор с неограничени финанси.Покрай такива пари много биха били и по-успешни от теб.Барселона започна да застарява,хайде в Мюнхен.Там обират всичко най-добро от лигата и я обезкръвяват.После МС.Но и там процесите са необратими,въпреки неограничените нефтени ресурси.Да видим следващия ти пристан.Но и той няма да е по-различен.Важно е да се внимава с имиджа.