Last news in Fakti

7 Ноември, 2019 19:00 1 213 1

Стамен: Нищо не се получи, но да не виним футболистите

  • стамен белчев-
  • арда-
  • ефбет лига

Арда е осми с 19 точки

Стамен: Нищо не се получи, но да не виним футболистите - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Арда Стамен Белчев не скри, че е разочарован от загубата от Царско село с 0:2. Двубоят беше от 15-ия кръг на efbet Лига, а след поражението тимът от Кърджали е осми в класирането с 19 точки.

„Нищо не се получи. Заслужена победа за Царско село. В края на мача имахме повече владение на топката, но през останалото време те стояха по-добре. Не се получи първоначалния план“, започна треньорът на Арда.

„Намираме се в тежък период, вече няколко срещи нямаме победа. Трябва да си направим добре изводите. Няма подценяване. Първенството е маратон. Не трябва да се заблуждаваме от няколко проблясъци. Трябва да сме здраво стъпили на земята. Надявам се тези два-три дни да се възстановят футболистите. После ще мислим как да променим изцяло играта си за мача с Берое“, продължи Белчев.

„Не трябва да търсим вина във футболистите. Трябва да се справят, те са професионалисти“, завърши треньорът на Арда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кумчо Вълчо

    2 0 Отговор
    За какви пари се разбрахте??????????????????????????????