7 Ноември, 2019 19:40 3 101 3

Багата остава в топ 10 на света

  • благой иванов-багата-
  • световна ранглиста-
  • благой иванов

Той пада само с два пункта

Багата остава в топ 10 на света - 1
Снимка: БГНЕС

Благой Иванов загуби спорно от Дерик Люис в "Медисън Скуeр Гардън" в Ню Йорк на UFC 244 с раздвоено решение и така изпусна своя шанс да влезе в топ 5 и да се приближи до титлата. Багата няколко пъти застраши Черния звяр с опити за събмишън, но не успя да постигне успех.

Очакваше се той да се срине сериозно в ранглистата, но изненадващо той пада само с два пункта и така заема 10-ото място, което го оставя в топ 10 и ще му позволи отново да преследва по-добро класиране в следващата си битка. Иванов загуби серията си от 2 поредни победи и вече е със статистика 2-2 в UFC. Той показа, че е труден за побеждаване и може да създаде проблеми на всеки.

Люис го засипа с похвали след срещата им и сподели, че не се е бил с друг като нашето момче, който може да поеме толкова много щети, но въпреки това да продължи да идва за още.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    6 2 Отговор
    Нашиха му го с тоя мач...
  • 2 Багата

    3 2 Отговор
    Пирински войн. Поздрави от Спано поле
  • 3 Номер 1

    8 0 Отговор
    Напред Бага, доказал си се!