Last news in Fakti

8 Ноември, 2019 06:38 2 380 0

Милан се подсилва със Златан Ибрахимович

  • златан ибрахимович-
  • милан-
  • ла галакси

Договорът на Ибрахимович с ЛА Галакси изтича през декември, а шведът вече даде да се разбере, че иска да играе отново в Италия

Милан се подсилва със Златан Ибрахимович - 1
Снимка: БГНЕС

Златан Ибрахимович може съвсем отново да облече екипа на италианския гранд Милан. Това стана ясно от изказване на комисионера на МЛС Дон Гарбър, който твърди, че именно “росонерите” ще се подсилят с 38-годишния нападател от зимата.

Договорът на Ибрахимович с ЛА Галакси изтича през декември, а шведът вече даде да се разбере, че иска да играе отново в Италия, където е носил екипите на Ювентус, Интер и Милан. От ветерана се интересува и Болоня, като от “Ренато Дал’Ара” дори потвърдиха за преговори със Златан.

“Ибрахимович е интересен тип и на терена, и извън него. Лигата ни се нуждае от играчи като него и като Дейвид Бекъм преди време. Златан е забавен, харесва ми как говори за мен в трето лице. Макар и вече на 38, той е класа и знам, че има предложение от Милан - един от най-големите клубове в света”, заяви Гарбър.

Офертата на Болоня е за годишна заплата от 8 млн. евро, но е по-вероятно Ибра да избере предизвикателството да помогне на Милан да се върне към славните си дни.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА