Last news in Fakti

8 Ноември, 2019 10:09 1 240 3

Сухия окомплектова щаба и поема Ботев

  • ботев враца-
  • антони здравков-
  • треньор

Все още официално наставник на Ботев е Сашо Ангелов

Сухия окомплектова щаба и поема Ботев - 1
Снимка: БГНЕС

Антони Здравков се очаква да бъде новият старши треньор на Ботев Враца, пише от Тема спорт. Специалистът, който вече имаше един престой при врачани, води финални преговори с ръководството на клуба, но по всичко изглежда, че той ще замени подали оставка Сашо Ангелов.

Остава Здравков само да окомплектова щаба си. В него се очаква да влезе доскорошния кондиционен треньор в Берое Ивайло Младенов. Все още официално наставник на Ботев е Сашо Ангелов, но неговото категорично желание е да се раздели с отбора и шефовете би следвало да уважат желанието му. Те му бяха дали отсрочка до понеделник, но след поредица от разговори в четвъртък Ангелов е бил непреклонен пред решението си. Той вече е дори във Велико Търново.

Врачани ще бъдат водени срещу Локомотив Пловдив от Стойчо Драмов. На хартия той се води старши треньор на отбора, тъй като Сашо Ангелов няма УЕФА Про-лиценз.

Очаква се Сухия да дебютира на 23-и ноември в домакинството срещу ЦСКА. Любопитен факт е, че Здравков за последно води Ботев Враца срещу ЦСКА (бел.ред – април 2013, когато специалистът влезе в световните медии поради факта, че демонстративно се опита да скъса картоните на съдията Александър Костадинов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 боцмана

    1 0 Отговор
    Ще го намокрят Сухия , но докато се понамокри ще вземе доста сухо от Ботев. Те това и правят треньорите на нашите измислени отбори , карат по няколко месеца докато отворковците , наричани собственици не ги наритат , вземат си парите и багажа на суджук и чорбаджия , друг.
  • 2 ...

    0 1 Отговор
    На този СУПЕР ДОКАЗАН МЕГА НЕКАДЪРНИК, трябва да му забранят със закон дори да преминава покрай стадион,а не да му пълнят гушата.
  • 3 3586

    1 0 Отговор
    Първо,ще ни окомплектова Локо Пд,после ЦСКА и сме готови за колет в Б-група.