Last news in Fakti

8 Ноември, 2019 11:39 1 453 1

В Сити се страхуват да не атакуват автобуса в неделя

  • манчестър сити-
  • анфийлд-
  • ливърпул-
  • фенове
В Сити се страхуват да не атакуват автобуса в неделя - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Сити е направил директен контакт с Ливърпул с цел да се осигури нужната безопасност при транспортирането на „гражданите” до „Анфийлд” идната неделя, предават медиите на Острова.

Очаква се феновете на мърсисайдци да създадат страховита атмосфера за тима на Хосеп Гуардиола, а в социалните мрежи привържениците вече призовават всеки да носи пиротехника, банери и флагове, за да могат те да се видят на улиците край „Анфийлд”. Именно оттам ще мине и автобуса на Манчестър Сити, който вече има злощастен опит в подобно начинание.

През 2018-а година в дуел за Шампионската лига, бяха хвърлени няколко бутилки към возилото на английския шампион, но за щастие никой от играчите тогава не пострада.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    1 1 Отговор
    Тъпанари, толкоз милиони за футболисти един брониран не могат да си купят😂😂