8 Ноември, 2019 12:28 2 161 1

Ботев Пловдив остана без изпълнителен директор

  • ботев пд-
  • иван йотков-
  • георги самуилов
Ботев Пловдив остана без изпълнителен директор - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Ботев (Пловдив) Георги Самуилов е приел оставката на изпълнителния директор на клуба Иван Йотков. Това стана ясно на срещата на бизнесмена с фенове на "жълто-черните", провела се вчера.

Припомняме, че преди дни Йотков подаде молба за напускане. Той последва вече бившият спортен шеф Адалберт Зафиров и треньорът Желко Петрович след слабите резултати на Ботев.

По настояване на Самуилов Йотков остана, тъй като в негово отсъствие няма кой да разписва документацията за нормалното функциониране на клуба. Явно обаче сега босът е клекнал пред желанието на феновете. При това положение "жълто-черните" ще трябва да назначат нов финансист.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 боцмана

    1 0 Отговор
    Че те отдавна не изпълняват нищо , защо им е и изпълнителен директор.