8 Ноември, 2019 13:14 1 208 3

Гришо разказа за кошмарна контузия

  • григор димитров-
  • тенис-
  • тенис на корт

Всеки ден бях по болници, не можех да вдигна чаша

Гришо разказа за кошмарна контузия - 1
Снимка: БГНЕС

Върналият се в топ 20 на мъжкия тенис Григор Димитров разказа за кошмарната контузия в рамото от началото на годината. Той призна, че на моменти се е съмнявал дали въобще ще може да се възстанови, но силната вяра и упорита работа са го върнали в елита.

"Сезонът започна странно за мен. Трябваше да преодолявам много неща, всеки ден бях по болници, но продължих да вярвам. По едно време дори смятах, че никога няма да се възстановя. Имаше моменти, в които не можех да вдигна чаша, но никой не знае за това.

През лятото обаче започнах да тренирам и да участвам в турнири. Наложи се да променя и самата ракета след травмата. Сега отпускам ръката повече и се чувствам по-добре. Следващата ми цел е да вляза и да се задържа в топ 10, а краят на тази година ми дава надежди. Все пак никога не се знае какво може да се случи.

В началото на година бях много здрав, но уви рамото не издържа. Ноември и декември ще направя режим. Дано да запазя постоянството. Това е по-важно за място в Топ 10", обясни Григор на пресконференция в София.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен

    4 0 Отговор
    Успех, Гришо!
  • 2 Хейтърски

    2 4 Отговор
    Като толкова си бил зле, с болки, по болници и т. н., какво правят около тебе толкова стари чанти и дърти кранти?!? Нещо не се връзва - хем си много болен, хем отявлен бабоеб!?!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.