8 Ноември, 2019 14:37 1 762 0

Дерменджиев: Балъков сведе това, което исках

  • георги дерменджиев-
  • национален отбор по футбол-
  • селекционер-
  • красимир балъков

Селекционерът на България се оказа голям оптимист

Дерменджиев: Балъков сведе това, което исках - 1
Снимка: БГНЕС

Националният селекционер Георги Дерменджиев разкри пред Sportal вижданията си за предстоящите два мача на България с Парагвай и Чехия. В тях Дерменджиев сподели, че ще изисква от футболистите си да покажат по-добра психика и игра, с които да се вдигне самочувствието преди баражите през месец март.

"Знаем какъв е моментът. Аз мисля, че потенциалът на националния отбор е по-висок. Предстои контрола с Парагвай, който е изключително силен отбор. Стилът му на игра е по-различен от този на Чехия. Аз предпочитам да се играе с по-силни отбори, които играят комбинативен футбол. Ще излезем със състав, който ще покаже друго лице".

"Разговаряхме два пъти с Красимир Балъков. Живеем в 21 век. Изключително коректно поведение от Краси Балъков. Това, което ми беше необходимо, той го сведе. Изключително доволен съм и му благодаря. Лудогорец? Има такива мачове. Много трудно този мач може да даде реално обяснение. Въпреки тази загуба Лудогорец има шансове и отборът ще ги използва, за да продължи напред. Март месец се отдава една възможност за националния отбор. Ще направим всичко възможно да се класираме. Зависи много и от жребия, за да достигнем и до втория мач. Искам в мача с Парагвай и този с Чехия да се подобри нивото. Отборът да бъде по-стабилен психологически и игрово. Ще разговаряме с играчите и искам те да направят така, че да се почувстват сигурни".

"В отбора трябва да има лидери, които да помогнат", каза още селекционерът.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА