Last news in Fakti

8 Ноември, 2019 15:42 1 389 0

Гуардиола даде нови надежди на феновете на Ювентус

  • хосеп гуардиола-
  • серия а

Един от най-добрите в бранша е готов за Италия

Гуардиола даде нови надежди на феновете на Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола е отворен към възможността да работи в Италия, след като ангажиментите му с "гражданите" приключат. Настоящият контракт на испанеца изтича в края на следващия сезон, но той винаги е твърдял, че се чувства добре на "Етихад" и е готов да остане в клуба още дълго време. Гуардиола игра известно време в Бреша към края на състезателната си кариера, а сега е готов да роботи в Италия и като треньор.

"Да работя в Италия? Защо не? За мен беше удоволствие да прекарам известно време там като играч. Имах страхотен треньор в лицето на Карло Мацоне. Обичам тази страна, но сега се чувствам много добре в Англия, където първенството е изключително. Но е възможно, не съм толкова стар", заяви Гуардиола пред "Скай Италия".

Преди началото на сезона и след освобождаването на Масимилиано Алегри, имаше усилени спекулации, че Гуардиола може да поеме Ювентус. По всяка вероятност най-предпочитаната дестинация за него е на Ботуша.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА