8 Ноември, 2019 17:29 2 623 3

Майкъла с мрачна прогноза - Лечков поема футбола ни

  • георги илиев-майкъла-
  • йордан лечков-
  • бфс

Илиев би влязъл в новия Изпълком

Майкъла с мрачна прогноза - Лечков поема футбола ни - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев направи любопитно изказване пред Sportal. Майкъла прогнозира, че през пролетта начело на Българския футболен съюз ще застане досегашният първи вицепрезидент на централата Йордан Лечков. Бизнесменът коментира и ситуацията около ЦСКА.

"Защо не приеха предложението за поименни билети на футболните мачове? Сядаш на стадиона, знае се кой е до теб - пише му името на билета. А се допусна група лумпени да правят простотии и да си излизат от стадиона. Тези не си ги докарал на стадиона нито ти, нито аз, нито Боби Михайлов. По устав Йордан Лечков е първи вицепрезидент и той трябваше да поеме властта, но имаше ангажименти. Смятам, че ако през март се направи конгрес, както се говори, на 90% има вероятност Данчо Лечков да стане президент. А защо и Мишо Касабов да не бъде", заяви Майкъла в "От дузпа в тъч".

Той добави, че е най-добре шеф на БФС да стане някой успял бизнесмен и задължително в следващия Изпълнителен комитет на централата да няма клубни президенти.

На въпрос дали би влязъл в Изпълкома, Илиев отговори: "Да, с удоволствие".

"ЦСКА е там, където е публиката, където е стадион "Българска армия". В момента Милош Крушчич върши добре работата си начело на отбора. Мисля, че има две слаби позиции в състава - в защитата, но няма да влизам в конкретика, за да не ме обвинят. То се вижда. Засега няма как да станем шампиони - нека са наблегне на школата и стадиона", каза още Майкъла, който добави, че "червените" ще победят с два гола разлика Арда (Кърджали) за Купата на България.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    12 1 Отговор
    Ако изберат Лечков, значи глупостите в БФС ще продължат!
  • 2 среднощен

    6 2 Отговор
    Няма да е Майкъла и по-добре - той не става..! Ще дойде ново лице от САЩ..? Само малко търпение..?
  • 3 Пената

    2 0 Отговор
    Сливенският Алчен Циганин ще довърши започнатото от Перукан !