Last news in Fakti

8 Ноември, 2019 22:01 4 114 5

Шефката на Пирин за стадиона и Бербатов

  • пирин благоевград-
  • стадион-
  • козирка-
  • димитър бербатов-
  • ива уорън

"Орлетата" може да изпреварят Левски с козирката

Шефката на Пирин за стадиона и Бербатов - 1
Снимка: БГНЕС

Основният рекламодател на Пирин Ива Уорън внесе яснота пред Sportal по въпроса кога ще бъдат завършени промените по стадиона в Благоевград.

"Вече започнахме работа по стадион "Христо Ботев". Надяваме се да направим промените, заложени в плана, а именно козирка на централната трибуна, обновяването на административната сграда, терена, оградата около стадона, да преместим скамейките, да осигурим допълнителни места за хора с увреждания. Целта е в следващите три години стадионът да бъде напълно обновен. Очаквам пълна подкрепа от общинския съвет, за да изградим всичките си цели".

Колкото до спекулациите за новия треньор на "орлетата" Уорън отговори: "Водим преговори с няколко мениджъри, надяваме се скоро да сме уточнили този въпрос". Тя допълни, че с отворени обятия биха посрещнали Димитър Бербатов в клуба, но не може да отговори от негово име дали ще участва в развитието на проекта. “От нашата школа са тръгнали много български таланти. Всеки, който има желание да помогне на отбора, е добре дошъл".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал та фанах Атаопънах

    10 8 Отговор
    Гурбетов сигурно дори не е чул че са променили името от Горна Джумая на Благоевград. Той дори за националния не щеше да играе, че да не си кунтузи безценните копита. Инак браво на Благоевград че ще направят стадиона си по-подходящ за големи мачове, въпреки че не мисля че биха искали националният отбор да играе там.

    Коментиран от #3

  • 2 среднощен

    10 5 Отговор
    Иво Андонов "разказа играта" на тази футболна школа..! Разбира се, че бившият кмет Камбитов му помогна "безкрайно"..!
  • 3 Дидо

    9 4 Отговор

    До коментар #1 от "Ал та фанах Атаопънах":

    Алта фанах Алтаопънах , ти май по физическо не си се и събличал камо ли да имаш нещо общо с футбол или да коментираш този спорт .... Малко се запознай с нещата , че се излагате като не знам и аз ... Бербатов е един от рекордьор по мачове за национла и е спрл да играе за България зареди онези двамата перукат и онзи където го рздава на без кос постоянно !!!!
  • 4 Жоро

    4 5 Отговор
    Нашия предаде националния отбор като страхлив предател
  • 5 Бегам от физическио

    0 1 Отговор
    Дидо.Барбуков е рекордьор по участия в националния отбор ама да ми припомниш в колко от тях е играл че аз нямам такива спомени.