Last news in Fakti

11 Ноември, 2019 11:43 4 256 1

Бивш мениджър прикова вниманието на феновете на Шумахер

  • вили вебер-
  • михаел шумахер-
  • формула 1
Бивш мениджър прикова вниманието на феновете на Шумахер - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият мениджър на Михаел Шумахер - Вили Вебер направи изказване, което прикова вниманието на всички фенове на легендата на Формула 1.

“Знам, че той е борбена натура. Ако има шанс, Михаел ще го използва. Това не може да е краят. Убеден съм, че ще го видим отново”, казва 77-годишният Вебер пред кьолнския вестник “Експрес”.

Той бе мениджър на Шуми от 1991 до 2010 г. Германецът пострада тежко при инцидент по време на каране на ски в края на 2013 г. и никой освен най-близките му няма представа какво всъщност е състоянието му.

Вебер също не е наясно. Той се е опитал да посети Шумахер, но е получил отказ от съпругата му Корина. “Сигурно се опасява, че ще разкажа какво съм видял”, споделя Вебер.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Курина

    1 2 Отговор
    Парите са си мои само мои!!!!! Бяха на нас двамата но сега са МОИ.