Last news in Fakti

11 Ноември, 2019 21:40 1 596 0

Барселона и Реал се разминаха за Суперкупата

  • барселона-
  • реал мадрид-
  • суперкупа на испания-
  • севиля-
  • атлетико мадрид-
  • саудитска арабия

Турнирът ще се играе в Саудитска Арабия

Жребият за Суперкупата на Испания размина Реал Мадрид и Барселона. На полуфиналите ще се срещнат Реал – Валенсия (8 януари) и Барселона – Атлетико (9 януари). Финалът е на 12 януари.

Турнирът за Суперкупата на Испания ще се играе в Саудитска Арабия в следващите три сезона. Испанската футболна федерация склони на сделката срещу 40 милиона евро на година, като мачовете за трофея ще се играят в Саудитска Арабия през 2020, 2021 и 2022 година, съобщи вестник "АС". Посредник при преговорите е бил защитникът на Барселона Жерар Пике.

Според информацията Футболната федерация на Испания е настояла в договора да бъде записана точка, съгласно която жените ще имат неограничен достъп до стадиона по време за мачовете.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА