Last news in Fakti

12 Ноември, 2019 06:49 1 266 0

Два мача пред Анчелоти, за да избегне уволнението

  • наполи-
  • карло анчелоти-
  • серия а

Наполи е на 7-о място в Серия “А”, на 5 точки зад четвъртата позиция, даваща право на участие в Шампионската лига

Два мача пред Анчелоти, за да избегне уволнението - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Наполи Карло Анчелоти е поставен под все по-голямо напрежение след лошите резултати от началото на сезона. Въпреки че засега има подкрепата на президента на клуба Аурелио Де Лаурентис, 60-годишният специалист не може да е спокоен за поста си. медиите в Италия твърдят, че ако се провали в мачовете срещу Милан и Ливърпул след паузата за националните отбори, Анчелоти със сигурност ще бъде уволнен.

Неаполитанци са в серия от 5 мача без победа, а футболистите и самият Анчелоти са в обтегнати отношения с ръководството. Феновете са бесни и също не помагат за преодоляването на кризата.

Наполи е на 7-о място в Серия “А”, на 5 точки зад четвъртата позиция, даваща право на участие в Шампионската лига. Според Sky Sport Italia Анчелоти планира да промени системата на игра и да прибегне до използваната от неговия предшественик Маурицио Сари 4-3-3.

Ако нещата не потръгнат и Де Лаурентис реши, че треньорската смяна е необходима, един от кандидатите да застанат начело на Наполи ще е Дженаро Гатузо. Бившият италиански национал игра под ръководството на Анчелоти в Милан. Той също обича да залага на схема с трима нападатели.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА