Last news in Fakti

12 Ноември, 2019 15:01 1 156 2

Лъчо Танев се вижда като най-подходящ за президент на БФС

  • лъчо танев-
  • бфс-
  • борислав михайлов

Борислав Михайлов не е заслужавал да напусне поста си по този начин

Лъчо Танев се вижда като най-подходящ за президент на БФС - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият национал Лъчезар Танев обяви, че той е най-подходящият за наследник на Борислав Михайлов. Футболният мениджър обаче е категоричен, че няма да се кандидатира за президентския пост в БФС и нищо не може да го разубеди.

"Знам какво мога и как да го направя. Но имам други цели", заяви пред Канал 3 Танев.

Според него бившият член на Изпълкома на БФС Веселин Балевски трябва да бъде избран за президент на футболната ни централа. Танев смята, че Борислав Михайлов не е заслужавал да напусне поста си по този начин.

"Аз съм много близък приятел с него. Когато толкова дълго си бил начело на една институция, се успокояваш и не си толкова инициативен. Това беше една от грешките му", добави бившият футболист.

Танев смята, че големият проблем е фактът, че БФС ръководи първенството и това трябва да престане.

Той е на мнение, че клубните президенти трябва да направят силна професионална лига и нямат място в изпълкома на централата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 un flick

    0 0 Отговор
    Браво,Визионер.
  • 2 Грую

    0 0 Отговор
    Дали тогава достъпът до комисионни от трансфери ще се улесни?