Last news in Fakti

12 Ноември, 2019 17:25 8 052 9

С Джошуа е свършено, ако пак падне от Руис

  • джошуа-
  • ако не победи руис-
  • край с кариерата му-
  • прогноза на джони нелсън

Джони Нелсън: ''Джошуа не е просто идиот с пари''.

С Джошуа е свършено, ако пак падне от Руис - 1
Снимка: БГНЕС

Легендарният боксьор Джони Нелсън изрази мнение, че на Антъни Джошуа ще му бъде доста трудно да се бие отново, ако загуби и реванша си с Анди Руис-младши.

Бившият световен шампион в тежка категория Джошуа загуби изненадващо от Анди Руис, който отне всичките му пояси. През декември в Саудитска Арабия двамата ще излязат един срещу друг в мач реванш за поясите в тежка категория.

''Ще бъде изключително трудно за него да продължи своята кариера'', заяви Джони Нелсън.

"Може би ще опита. Той не е просто боксьор, а и бизнесмен. Той не е просто идиот с пари. Разбира се, че става въпрос и за чест. Все пак ще бъде изненадан, ако го направи. Не, че не вярвам в него, просто ще бъда изненадан", добави още той.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 до гонга

    9 2 Отговор
    Не зная наистина ще бъде интересен реванша.Руис /кюфтето/ вижте какви меса висят от него на снимката ма отнесе Джошуа като куцо пиле домат или като свиня баберка, а може и като бръмбар сламка !А оня мускул до мускул но един удар може да реши всичко.

    Коментиран от #4

  • 2 Абе на вас не ви ли стана ясно

    12 5 Отговор
    Че всичко е цирк...............Тоя път Джошуа ще бъде във форма.
  • 3 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    10 0 Отговор
    Джо подцени Руи първия път,но ако си мислите че толкова лесно ще си даде титлите се лъжете.Ще настане истинска война.Мача ще е невероятен.Този път ще е обратно.Анди няма да бърза ще играе бавно но сигурно.А Джо ще трябва да не спира да го притиска.Ще бъде интересни но мисля че 5-7 рунда ще приключат!
  • 4 гост

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "до гонга":

    И защо всички мислите че като е дебел не чоже да се бие или като е мускул до мускул е страхотен боец мускулите не те правят боец трябва да имаж дух на боец
  • 5 до гонга

    1 0 Отговор
    до 4
    Препоръчвам ти да го прочетеш 100 пъти коментара ми, и тогава да ми пешеш."Че на вас някои мисли много трудно ви влизат в главите успех с четенето !!!
  • 6 истината

    7 2 Отговор
    е, че първия мач беше един голям цирк за много пари, Джошуа беше прибрал предварително около 100млн долара от собственика на правата за излъчване на мача в тежка категория, които трябваше да плати 1 милиард при победа на Антъни Джошуа, и нито долар при победа на Анди Руис, така че остатъка от 900милиона собственика на правата сиги е сложил в джоба, и вълкът сит и Анди Руис победител, вие замисляте ли се как натренирания като животно Антъни Джошуа ще се остави на тоя толуп да го докосне с ръкавицата?

    Коментиран от #9

  • 7 ДО ИСТИНАТА

    4 4 Отговор
    ТОЛУП СИ ТИ РУИС Е БИЯЧ ОТ МАЛЪК, А МАЙМУНАТА Е НАРКОМАН ОТ МАЛЪК АНДИ РУИС ИМА ПСИХИКА НА БОЕЦ, ДЖОШУА БЕЗ ДОБАВКИ НЕ МОЖЕ. ДЖОШУА БЕЗ ДОБАВКИ Е ПСИХИЧЕСКИ НЕСТАБИЛЕН ЗАТОВА В АНГЛИЯ САМО ТОЙ ПОБЕЖДАВАШЕ ЗАЩОТО БЕШЕ ДУПКАН ДО БЕЗОБРАЗИЕ
  • 8 Антъни Джошуа

    2 0 Отговор
    Гледайте всички мачове на Антъни и после коментирате! ТОЛКОВА силни удари е понесъл и не трепна.Единствено се разклати от удар на Кличко, но въпреки това пак победи... Много е Мощен Антъни, но както навсякъде парите променят правилата и това е план на цялата индустрия, а не на Джошуа.
  • 9 Този

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "истината":

    До истината:ти тия милиони ги смяташ като бонбони.То Мейуедър не се е бил за толкова..,