Last news in Fakti

12 Ноември, 2019 22:10 2 841 1

В Ювентус очакват извинение от Роналдо

  • кристиано роналдо-
  • поведение-
  • след мача с милан-
  • в ювентус-
  • искат извинение

Очакват агентът му Жорже Мендеш да го умилостиви

В Ювентус очакват извинение от Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистите на Ювентус очакват нападателят на отбора Кристиано Роналдо да се извини за поведението си в мача от 12-ия италиански шампионат срещу Милан (1:0). След смяна в 55-ата минута той влезе в съблекалнята, без да се ръкува с треньора. По-късно стана известно, че той е напуснал стадиона преди края на срещата.

Според "La Gazzetta dello Sport" съотборниците му смятат, че португалецът трябва да се извини. Победният гол бе отбелязан от Пауло Дибала, който замени Роналдо.

Спортният директор на Ювентус е разговарял с агента на играча Жорже Мендеш. Той помоли агента да повлияе на футболиста по този въпрос.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бравос

    0 1 Отговор
    ...е гати п.тюто зализан...,аз ако бях на мястото на Уве,щях да го изгоня като долно мекере...,още повече защото едва ли ще се извини,високомерното червейче...,не трябва да се хапи ръката,която те храни.....,