Last news in Fakti

13 Ноември, 2019 08:56 1 500 2

Чаби Алонсо треньор на Байерн Мюнхен?

  • шаби алонсо-
  • байерн мюнхен

Алонсо има опит и като наставник на формацията на Реал Мадрид до 14 години

Чаби Алонсо треньор на Байерн Мюнхен? - 1
Снимка: БГНЕС

Изненадващ кандидат се появи за поста треньор на Байерн (Мюнхен). Това е бившият футболист на тима Чаби Алонсо, който в момента е начело на дубъла на Реал Сосиедад. Алонсо има опит и като наставник на формацията на Реал Мадрид до 14 години, но му липсва все още в мъжкия футбол.

Според “Франс Футбол” ръководството на Байерн е готово да даде отбора на Алонсо в случай, че не успее да се договори с фаворита си за наследник на уволнения Нико Ковач Ерик Тен Хаг от Аякс.

Алонсо е играл за Байерн в периода от 2014 до 2017 година, като спечели три титли на Германия и по веднъж Купата и Суперкупата на страната. В кариерата си полузащитникът е играл също за отборите на Ливърпул и Реал Мадрид.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    0 0 Отговор
    Шабиер Алонсо Олано по-известен като Ша̀би Ало̀нсо.
  • 2 Реално обективен

    0 0 Отговор
    Не е за Байерн. Стига с тая школа за треньори, трябват доказани имена!