Last news in Fakti

13 Ноември, 2019 13:19 2 007 2

Губим вратар за мача с Парагвай, Ники Михайлов започва?

  • николай михайлов-
  • пламен илиев-
  • национален отбор-
  • парагвай-
  • георги дерменджиев

Илиев има болежки в бедрото

Губим вратар за мача с Парагвай, Ники Михайлов започва? - 1
Снимка: БГНЕС

Вратарят на Лудогорец Пламен Илиев има здравословни проблеми и почти сигурно отпада за мача на националния отбор срещу Парагвай утре. Контролата е от 19:00 часа на стадион "Васил Левски".

Илиев има болежки в бедрото и най-вероятно няма да се рискува с пускането му в игра утре, за да може да е напълно възстановен за последната евроквалификация на България - в неделя срещу Чехия (от 19:00 часа пред празни трибуни на "Васил Левски").

Селекционерът Георги Дерменджиев ще избира за двубоя срещу Парагвай измежду Николай Михайлов и дебютанта от Славия Георги Георгиев.

"Чувството да нося националната фланелка е невероятно, надявам се да го изпитвам още много дълго време. Имах надежди, че ще бъда повикан в националният отбор. Конкуренцията с Пламен Илиев и Николай Михайлов е огромна, но съм амбициран да се докажа, и ако ми дадат шанс - да покажа добри игри", коментира Георги Георгиев след първата си тренировка с националния отбор.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mmm

    5 0 Отговор
    Тати го няма и тоя пак е национал.
    Пародията продължава.
    Малката перука дори не е играл от август месец насам. Не че щеше да има голяма разлика,ако е играл де.
  • 2 слаботоков

    9 0 Отговор
    Малеее пази боже мамин Ники за вратар! На тоя и юрган да му хвърлиш няма да го хване! От тоя не става и чеп за зеле!