13 Ноември, 2019 14:47 1 777 6

Финансова криза застигна Ивелин Попов в Русия

  • ивелин попов-
  • ростов-
  • национален отбор
Финансова криза застигна Ивелин Попов в Русия - 1
Снимка: БГНЕС

Националът на България и капитан на отбора ни Ивелин Попов и съотборниците му в руския Ростов не са получавали заплати и премии от известно време. Журналистът Сергей Егоров от „Спорт-Експрес“ твърди, че задълженията на клуба към играчите продължават вече трети месец.

Според него финансовата криза на тима от Ростов на Дон е довела и до спада в резултатите, въпреки че „смелчаците“ в момента са трети в класирането. Руският журналист твърди, че въпреки наличието на много спонсори, клубът се оказал в парична блокада. Единственият източник на финансиране е фирмата на президента на Ростов Арташес Арутюнян.

Счита се, че големите фирми в Ростов на Дон се съобразяват с шефа на спорта към областната администрация Игор Кусков, който напоследък е насочил усилия към втородивизионния СКА Ростов, който е шести в южната група на руската трета дивизия.

Ако ситуацията не се подобри до края на годината, Ростов ще бъде принуден да се раздели с най-добрите си играчи. Сред тях са Ивелин Попов, Дмитрий Чистяков, Матиас Норман, Роман Ерьоменко, Алексей Йонов и Елдор Шомуродов.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ел Chapo

    1 0 Отговор
    шeфa нa cпoртa към oблacтнaтa aдминиcтрaция Игoр Куcкoв, кoйтo нaпocлeдък e нacoчил уcилия към втoрoдивизиoнния CКA Рocтoв, кoйтo e шecти в южнaтa групa нa руcкaтa трeтa дивизия.Последно 2ра дивизия или трета ?
  • 2 миш

    0 1 Отговор
    Голема загуба за Ростов,ще е ако не играе Ивелин Попов,такъв играч нема никъде.
  • 3 Borislav Popov

    2 0 Отговор
    В Рашка с прашка е обичайна практика, по 3-4 месеца да не плащат заплати на хората.
  • 4 Бесен Язовец

    2 0 Отговор
    Денги ньет!

    Коментиран от #5

  • 5 Карагенан (Е-407)

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бесен Язовец":

    Денги ньет! /Медведев/
  • 6 КУРнинов

    0 0 Отговор
    ПАРЕ НЕМА! НЕМА И ДА ИМА КОМУНИСТ ПАРИ НЕ ДАВА КАМО ВЗИМА!