13 Ноември, 2019 16:30 8 738 11

Психоложка към Николета: За разлика от нея нямам сексуален опит с играчите

  • спортни психоложки-
  • лилия стефанова-
  • кети вандова-
  • николета лозанова-
  • психоложка

Националният отбор по футбол роди ново противоборство

Една от психоложките на националния отбор по футбол Лилия Стефанова отговори на нападките на плеймейтката Николета Лозанова. Стефанова и колежката ѝ Кети Вандова станаха обект на подигравки от страна на Лозанова, която качи в социалните мрежи колаж, показващ разликата между българските и чуждестранните спортни психолози.

Психоложка към Николета: За разлика от нея нямам сексуален опит с играчите

Пред “България Днес” Стефанова разкри, че е получила съобщения от Лозанова, която е половинка на вратаря Николай Михайлов. “Писа ми, че нашата визия изобщо не кореспондирала с изпълняваната от нас длъжност. Като стайлинг и като маниери, каквото и да означава това. Но всеки знае, че тя е жената с най-богат футболен опит в България. Само че ние, за разлика от нея, нямаме сексуален опит с играчите. Човек без никакво образование, който постоянно се снима гол, да коментира футбола, психология и нас, това е смешно”, казва Стефанова, която е завършила психология, национална сигурност, международна сигурности и психотерапия.

“Защо тези нападки идват сега? Нашето желание е да продължим работа с националите. Втрещена съм от тази публикация на Николета и не виждам какво точно иронизира. Психолозите трябва да са само мъже ли? По всички конвенции това е дискриминация и подсъдно”, заявява още терапевтката на националите. Нейната версия е, че Николета изпитва някаква ревност.

“Николай Михайлов си идваше на груповите посещения, а на Тодор Неделев не сме му видяли очите. Не е имало напрежение или конфликти с Михайлов. Възможно е Николета да ревнува. Това, което се случва в човешката глава е необятно. Всеки може да има някакви вътрешни конфликти или комплекси. Очевидно тя преживява нещо сериозно”, анализира Стефанова, която е категорична, че националите имат нужда от специализирана помощ особено след тежката загуба от Англия с 0:6 в последния си мач от евроквалификациите.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мхм ама

    5 0 Отговор
    Засега...
  • 2 Киро

    34 1 Отговор
    Тая свирколета казанова се е мандръсала с половината държава, а сега се прави "че не такава".Положението е хвани единия, удари другия.
  • 3 Табаков

    27 2 Отговор
    ЖЕНА без никакво образование, коЯто постоянно се снима голА, да коментира футбола, психология и нас, това е смешно”, казва Стефанова. МОМИЧЕТА,МНОГО СТЕ КРАСИВИ,НЕ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ НА НИКОЛЕТА. ВСЕ ПАК СТЕ ПРАВИ,НЕ СТЕ ФУТБОЛИСТИ,НЕ СТЕ МЪЖЕ,ЗА ДА Й СИМПАТИЗИРАТЕ.
  • 4 Татко ти

    23 3 Отговор
    И тия двете са същите .... въртиопашки като курволета.Като гледам националния отбор що бой отнесе от който го хване не виждам голема файда от психоложките,освен да цедят топките на футбалерините.
  • 5 Лошо няма

    15 0 Отговор
    Нека да има какво да ебат момчетата,и да има кой да им прави свирки.Лошо няма,млади момчета що да не дупят Тея разпоретини ялови
  • 6 Сутениор

    13 1 Отговор
    Николета Лозанова надува тарифата 5000 за цяла нощ
  • 7 Николета

    4 0 Отговор
    0877020314

    Коментиран от #11

  • 8 Кой68

    6 0 Отговор
    Защо изобщо и отдавате значение???Гюбрето си е гюбре..... ...
  • 9 Знайко

    8 0 Отговор
    Леле... захапаха се мацките от антуража за забавление на националите...ще ми се и аз да бях там да гледам, ама не :)
  • 10 222

    6 0 Отговор
    Нито футбола ни е като на другите, нито психолозите, нито курв.....те. Българи-юнаци
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.