Last news in Fakti

14 Ноември, 2019 09:14 9 014 2

Футболна легенда пропусна сватбата на дъщеря си заради..

  • деян савичевич

Медиите в Сърбия разнищиха случая и разбраха, че в основата на отсъствието му е женска ненавист

Футболна легенда пропусна сватбата на дъщеря си заради.. - 1
Снимка: Instagram

Истински сценарий като от сапунен сериал се разигра в живота на футболната легенда и шеф на футболната асоциация на Черна гора Деян Савичевич.

Преди дни дъщеря му се омъжи, а той не присъства на сватбата за учудване на всички. Дни по-късно местните медии разнищиха случая и разбраха, че в основата на отсъствието му е женска ненавист, съобщава БЛИЦ.

Булката - дъщеря му Тамара е на нож с настоящата приятелка на Савичевич - Йелена след развода със съпругата му Валентина и предупредила баща си да не я води на церемонията.

Савичевич пък се разгневил, че детето му не уважава избора му на партньор и казал, че ако Йелена не дойде, и той няма да бъде на сватбата, което се случи.

Сръбските медии припомнят, че бившият футболист е лудо влюбен в новата си избраница, а двамата често се показват заедно, най-вече през лятото, когато са неразделни.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шев Манчев

    19 3 Отговор
    Местя шпека отляво,да не пречи на яйцата.
  • 2 СссереМ

    7 7 Отговор
    За Савичевич мога само да кажа че беше голям футболист, а защо е пренебрегнал дъщеря си заради два пръста препикано месо не знам и не говори добре за него.