Last news in Fakti

14 Ноември, 2019 10:18 1 360 3

Ботев (Пд) бие шута на почти всички чужденци

  • ботев пд

Сред тези, които може да напуснат Ботев през зимата, е десният бек Джонатан Перейра

Ботев (Пд) бие шута на почти всички чужденци - 1
Снимка: fakti.bg

Ботев Пловдив възнамерява да отпрати почти всички чужденци в отбора. Пловдивчани предпочитат българи в редиците си, пише "Тема Спорт".

Както вече съобщихме, сред желаните през зимата е Николай Бодуров, но разжалваният капитан на ЦСКА е доста скъп за стандартите на Ботев. Бранителят се е заинтригувал от възможността да играе за "жълто-черните", но чисто финансово подобна договорка ще се случи трудно.

Очаква се бранителят официално да се раздели с ЦСКА в края на есенния дял от шампионата.

Сред тези, които може да напуснат Ботев през зимата, е десният бек Джонатан Перейра. Съображенията за евентуална раздяла с него обаче няма да са спортно-технически, а финансови. Бразилецът получава една от най-високите заплати. И макар да се представя солидно, не е изключено Ботев да потърси начини да се раздели с него.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой68

    2 1 Отговор
    Брей тоя Бодуров бил скъп.Ти да видиш?Все едно "Ботев" ще спори с "Реал" или "Ювентус" за таз супер-стар звезда.Що им дигате акцийте незаслужено?То ако бе толкоз добър отдавна щеше да е в чужбина...А и годинките?
  • 2 Сарматиан

    2 1 Отговор
    Браво! Дайте път на младите български момчета.
  • 3 Кико

    3 0 Отговор
    Аман от "звезди". Бодуров определя кой ще играе, Ж. Миланов ще бойкотира трениора си! Малката Перука, никъде не играе, а е национал! Божинов чака покана от Барса! Да взимат пенсия!