14 Ноември, 2019 15:30 2 046 3

Алонсо: Във Формула 1 няма по-добър от Макс Верстапен

  • алонсо-
  • формула 1-
  • верстапен е най-добър

''Аз следя Макс, защото той винаги е в позиция за атака и това е добре за феновете'', каза Алонсо.

Алонсо: Във Формула 1 няма по-добър от Макс Верстапен - 1
Снимка: Facebook FernandoAlonsoOficial

Във Формула 1 в момента няма по-добър пилот от Макс Верстапен. Това смята Фернандо Алонсо.

Пилотът на Ред Бул дебютира в Гран при още през 2015 г., когато бе само на 18 години. Още на следващия сезон той спечели първа победа, след като бе повишен в големия отбор на Ред Бул, пише Clubs1.bg.

Оттогава холандецът записа още 6 победи, 2 от които тази година в Австрия и Германия. Като цяло обаче той не разполага с достатъчно добър пакет, за да се бори за титлата с пилотите на Мерцедес и Ферари. Представянето му обаче е забележително, като Макс демонстрира изключителна бързина.

Наскоро похвали Макс получи и от друг бивш пилот от Формула 1 Дженсън Бътън. Според шампиона за 2009 г. холандецът може би е най-големият талант, който спортът някога е виждал. Алонсо също не спести суперлативите си за сина на Йос Верстапен.

''Няма по-добър пилот от Макс във Формула 1, въпреки че не е възможно да анализираме всеки аспект, каза Алонсо. – Аз следя Макс, защото той винаги е в позиция за атака и това е добре за феновете.''


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лора

    7 0 Отговор
    Всички сте велики, вие във Формула 1,Алонсо,това всеки не го може...!
  • 2 Бичето

    2 6 Отговор
    Тоя са изплющя като свинска ш.тка у дувар.
  • 3 Тарзан

    7 4 Отговор
    Верстапен и Хамилтън, Фетел е най-големия олиго.....във Ф1.