Last news in Fakti

17 Ноември, 2019 16:41 7 604 12

Холифийлд със сериозно предупреждение към Джошуа

  • ивендър холифийлд-
  • бокс-
  • антъни джошуа-
  • анди руис

Ако Джошуа не е готов да се бие с противник, който ще се намира пред него през целия двубой, тогава битката може да завърши по съшия начин

Холифийлд със сериозно предупреждение към Джошуа - 1
Снимка: БГНЕС

Боксовата легенда Ивендър Холифийлд предупреди Антъни Джошуа, че отново може да бъде нокаутиран, тъй като според него победата на Анди Руис-младши над Джошуа не е била случайна.

В началото на юни Руис нокаутира Джошуа в седми рунд и завоюва световните титли на WBA,, WBO, IBF и IBO в тежка категория.

Двамата ще се срещнат отново в мач реванш на 7 декември в Саудитска Арабия.

Бившият абсолютен шампион в две категории познава добре Руис, тъй като е играл спаринги с него, когат мексиканецът е бил едва 19-годишен.

„Анди Руис наистина може да се бие. Той има бързи ръце и може да удря силно, но сякаш никой не осъзнава това. Всички си мислят, че той извади късмет да победи първия път, но той показа, че може да се изправи след нокдаун. Той беше повален, а след това се изправи и се върна в мача, за да го спечели", заяви Холифийлд.

"Гледате Руис и си мислите, че той изобщо не може да се бие. Нищо не ви подсказва, че може, но той умее да се бие. Имал съм спаринги с него. Тогава бях на 46, а той на 19. Не можех да повярвам, че един 19-годишен боксьор може да бъде толкова добър и толкова агресивен. Той постоянно ме преследваше. Просто беше изключително самоуверен и пресираше постоянно, дори в спаринг."

"Ако Джошуа не е готов да се бие с противник, който ще се намира пред него през целия двубой, тогава битката може да завърши по съшия начин“, заяви Холифийлд.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дявола

    15 1 Отговор
    Който го може го може си го може
  • 2 Прасето руис

    7 25 Отговор
    Ще падне прасето всичко е цирк
  • 3 Кобрат

    5 0 Отговор
    Джо е манга
  • 4 vasik atanasova

    17 2 Отговор
    щом бате холифилд го казва значи е така
    той на два пъти победи майк тайсън

    Коментиран от #6

  • 5 Novus ordo seclorum

    12 1 Отговор
    Аз съм склонен да вярвам на Холифийлд. Човека собственоръчно развенча динозавъра Тайсън.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Asan Egal

    1 6 Отговор
    Холифийлд може'би се надява да спечели Руис,но той не осъзнава ,че Джошуа удря много по-силно от дебелака щом успява да свали само със един удар"а не да се измъчи като Шишкото на 5,6 поредни удара и едвам успя да го свали и Джошуа пак се изправяше след реванша всички ще си затварят устата. Джошката е готов за война и да накалтира!
  • 9 Asan Egal

    3 4 Отговор
    мен ми жал за Кобрата,какъв кушмар го чака ,ще си припомни най тежкия си мач от преди пет години ако не се контузи пак
  • 10 стоян георгиев

    1 0 Отговор
    ако джошуа не потисне егото си ще загуби.ако го потисне ще спечели без проблем.зависи от него.с руис англичанина трябва да играе подобно на тактиката на кличко.много движение и потдържане на дистанция основно с десния прав и никакъв близък бои.скъси ли мексиканеца дистанцията веднага клинч.може да гледа мача кличко поветкин ще му помогне.тва наистина е грозна тактика ,но при нея ниското мексиканче няма да има никакъв шанс и ще загуби по точки.тръгне ли отново на размяна англичанина е обречен.тежките нокдауни и нокаута дето получи са отхлабили брадичката му и ще бъде нокаутиран дори през гарда.
  • 11 БЛАБЛАБЛА

    1 0 Отговор
    БЛА БЛА БЛА БЛА. ЩЕ ВИДИМ НА 7-МИ ДЕКЕМВРИ.ДЖОШУА Е ПО СИЛЕН НО И ПО НАИВНИЯ. НО ВЕЧЕ СИ Е ВЗЕЛ ПОУКА ЗА 2-РИЯ МАЧ.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.