Last news in Fakti

18 Ноември, 2019 18:12 3 903 9

В Англия взеха националите на подбив

  • български национален отбор-
  • английски национален отбор-
  • евро 2020

Искат пак с нас на Европейското

В Англия взеха националите на подбив - 1
Снимка: БГНЕС

България е в мечтаната група на Англия за Европейското първенство през 2020-а година. “Трите лъва” спечелиха безапелационно нашата група “А” от квалификационния цикъл, след като вчера сразиха Косово с 4:0 и спечелиха общо 21 точки - седем победи и едва една загуба.

Въпреки отличните резултати, момчетата на Гарет Саутгейт могат да срещнат кошмарен жребий в групата на самите еврофинали, а именно да се изправят при определени обстоятелства срещу световния шампион Франция, защитаващият европейската си титла Португалия и Сърбия. Такова стечение на обстоятелствата е определено като “група на смъртта” от вестник “Сън”.

Английският таблоид дава и обратната възможност, а именно най-добрата група за “трите лъва”, в която попада отбора на България, като се допълва от Полша и Финландия. Всичко това естествено е все още само в сферата на вероятностите и е само предположение, след като не са изиграни последните мачове от този квалификационен цикъл във всички групи, както и баражите от Лигата на нациите, които ще бъдат през март и ще определят последните отбори за Евро 2020.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мали мали

    5 6 Отговор
    Няма да е зле на фланелките да има тоалетна чиния
  • 2 Последния софиянец

    10 0 Отговор
    Тия макаци ги чака поредния провал.
  • 3 густо майна

    7 1 Отговор
    СПЪНАТИ КОНЕ им викаше Батето бог да го прости
  • 4 Johansson

    6 2 Отговор
    Ми то всеки иска бг за съперник. Това, че бихме Чехия е само защото ония не и се играеше.
  • 5 Мечта

    16 0 Отговор
    Много на сериозно се взеха тия. Както винаги посредствените Англичани до никъде няма да стигнат. Срещнат ли силен противник и до там. Кога последно са били шампиони на европейско или световно първенство ? Вечно с мечтите си и винаги до първа фаза мах. Втора.
  • 6 Ал та фанах Атаопънах

    12 0 Отговор
    Ха! Да се хванем на бас че бая зор ще видят с Финландия и Полша. Там не само че расизъм ще видят, а може и да ги бият - хем на мача, хем след мача.
  • 7 ШОП

    6 0 Отговор
    Лесно е да се зъбиш на отбор идващ от 6 милионна страна. Ако не ни бият 80 милионната англия, то тогава това ще е най големия провал в историята им(на който силно се надевам) . А на неколко олимпиади сме завършвали по напред по медали от тех, така че..... (бехме 9 милиона тогава) така че всеки да си отговори сам на въпроса кой е по добър.
  • 8 WENKO

    9 1 Отговор
    Тия с подигравките знаем как ВИНАГИ са се осирали в големите първенства !!!
  • 9 Браво три лъва

    2 5 Отговор
    Браво Англия