19 Ноември, 2019 13:51 1 634 5

Данчо Лазаров отвърна: Нямат доказателства

  • данчо лазаров-
  • бфв-
  • волейбол

Това са голословни твърдения, хвърлени в публичното пространство

Данчо Лазаров отвърна: Нямат доказателства - 1
Снимка: БГНЕС

Българската волейболна федерация, начело с инженер Данчо Лазаров, отвърна на Инициативния комитет, който настоява за свалянето му от власт.

Разкриха рекет и поискаха свалянето на Лазаров

Както е известно, ЦСКА и Левски в лицето на Александър Попов и Владимир Николов, подкрепени от още доста клубове, обявиха, че е крайно време да настъпи промяна, както и алармираха за отправяни заплахи към отборите от страна на настоящите управници.

Държавни пари се раздават на клубове след избори

Инж. Данчо Лазаров и компания обаче им отвръщат, обяснявайки, че "това са голословни твърдения, хвърлени в публичното пространство, без да са подплатени с нито едно доказателство и нито един конкретен пример".

Продължава борбата срещу тоталитарното управление на българския волейбол

Публикуваме изявлението на ръководството на БФВолейбол:

В открито писмо до медиите обявилият се за Инициативен комитет за промени в българския волейбол твърди, че върху волейболни клубове се оказва натиск преди Общото събрание, насрочено за 20 декември 2019 година. БФВолейбол заявява категорично, че това са голословни твърдения, хвърлени в публичното пространство, без да са подплатени с нито едно доказателство и нито един конкретен пример. Те очевидно целят да нагнетяват напрежение във волейболната общественост.

Във връзка с това БФВолейбол припомня, че в Република България съществуват съответните правоохранителни органи и приканва всеки клуб, върху който е оказван натиск, от каквото и да е естество, да сигнализира прокуратурата, като представи съответните доказателствени материали.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    6 0 Отговор
    Да си ходи тоз оплодител на волейболистки.

    Коментиран от #4

  • 2 ПЕНКО

    5 0 Отговор
    ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА ГО ЛИКВИДИРАТ ,КАКТО ТОЙ ОРГАНИЗИРА УБИЙСТВО НА КОНКУРЕНТА СИ / УЖ ПАДНАЛ ОТ ПОКРИВА НА ЗАВЕДЕНИЕТО СИ -ПОСРЕД БЯЛ ДЕН / !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 3 ПЕНКО

    3 0 Отговор
    ОБЪРКАХ ЛЮБО- С МЕТАДОНОВ КРАЛ , А ТОЙ БИЛ МАТАНОВ !!!!
  • 4 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Будалата":

    Тоз верно ли е евал волейболистки?
  • 5 безпартиен

    4 0 Отговор
    Когато Стойчев и Казийски казаха на глас истините за този инж.,Николов и другите като него си затраяха!Слушкаха и папкаха от това,което им се подаде от инж.!Сега изведнъж на 180 градуса се обърнаха,но нито дума за това дали са били прави Стойчев и Казийски!Важната е сега да се побърза и да не се мотаят,че идва Олимпиада а шансът за класиране за нея е малък!Върнете двамата-Стойчев и Казийски и ще има развитие в положителна насока!