20 Ноември, 2019 20:25 4 070 0

Шеф във Формула 1 даде за пример Хамилтън на пилотите на Ферари

  • формула 1-
  • рос браун-
  • люис хамилтън-
  • себастиан фетел-
  • шарл льоклер

Рос Браун смята, че трябва да се поеме отговорност

Шеф във Формула 1 даде за пример Хамилтън на пилотите на Ферари - 1
Снимка: БГНЕС

Себастиан Фетел и Шарл Льоклер би трябвало да се поучат от Люис Хамилтън и да бъдат по-откровени за своите грешки. Такова мнение изказа шефът на Формула 1 Рос Браун. Тандемът на Ферари разбуни духовете, след като двата болида на Скудерията се блъснаха един в друг и отпаднаха от надпреварата. След състезанието никой от двамата не пое вината за случилото се.

Браун, който е бивш технически директор на Ферари, намекна, че с такова поведение червеният тима трудно ще детронира Мерцедес. "Не бих искал да взимам отношение кой от двамата има по-голяма вина за инцидента. Но погледнато трезво, добре би било един от тях да последва примера на Хамилтън и веднага да си признае вината – както направи шампионът след удара с Албън".

"Ако Ферари наистина искат да прекратят доминацията на Мерцедес, трябва не само да осигурят по-силна кола догодина, но и да се уверят, че подобни инциденти няма да се повторят. Формула 1 е отборен спорт, особено в Маранело." Браун каза още, че е много важно как шефът на тима Матиа Биното ще обясни на пилотите по-голямата важност на отбора над индивида.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА