Last news in Fakti

21 Ноември, 2019 23:13 4 223 4

Семейство Федерер - началото (ВИДЕО)

  • роджър федерер-
  • мирка-
  • тенис-
  • тенис на корт

Маестрото каза кога за пръв път е целунал Мирка

Семейство Федерер - началото (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Роджър Федерер и Мирка се радват на щастлив семеен живот години наред и постоянно се грижат за четирите си деца, дори когато пътуват по целия свят заради тенис ангажиментите на 20-кратния шампион от Големия шлем. Как обаче започва всичко между двамата?

Швейцарецът разказа, че първата целувка между него и настоящата му съпруга се е случила през 2000 г. в Сидни, когато той играе на олимпийските игри. Мирка, от своя страна, получава „уайлд кард“ за Олимпиадата, след като пробива в топ 100 същата година. Така настоящото семейство се среща.

„За мен беше огромна чест да представлявам страната си в Сидни. Изиграх страхотен турнир, завърших четвърти. Имах две тежки загуби накрая – от Томи Хаас на полуфиналите, а после и в мача за бронзовия медал. Тръгнах си без медал, но за мен беше добро постижение да стигна толкова близо до него“, каза Федерер.

„Прекарахме две седмици заедно с всички швейцарски спортисти, цялата делегация. Споделяхме къща с борците – най-силните момчета, така че бяхме в безопасност“

„Също така прекарах много време с Мирка. Бяхме по-скоро приятели и прекарахме хубаво време заедно. В последния ден, преди тя да отиде в Токио, а аз да се върна в Швейцария, се целунахме и не знаехме какво предстои за нас. Но ето ни – 20 години по късно, женени сме, имаме четири деца, по-щастливи сме от всякога. Така че това беше добра целувка“, сподели Федерер с усмивка.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лорчето, ценител на хубавото...!

    7 0 Отговор
    Наистина са готини, блазе им..! (хора на света, щастливи за себе си)..!
  • 2 незнайко

    1 0 Отговор
    Това наистина е истинско семейство. Браво на тях. Да са живи и здрави и да се обичат .
  • 3 джедай

    1 0 Отговор
    Мирка е хубавица,готина мацка си е избрал Роджър. Да са живи и здрави,любов и още много щастие им желая!
  • 4 Мугабето

    0 0 Отговор
    Мирослава (Мирка) си е славянка, как няма да е красива?