Last news in Fakti

22 Ноември, 2019 17:40 1 494 4

Конте иска от играчите си кратък секс без усилия

  • антонио конте-
  • интер-
  • секс

По възможност със съпругата

Конте иска от играчите си кратък секс без усилия - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Интер Антонио Конте разкри, че за да се подобри представянето на играчите му по време на мачовете, той им казва как да процедират в леглото със своите половинки, пише sportal.

“Състезанията за мен са битки на живот и смърт. Много съм фокусиран върху факта, че накрая трябва да има само един победител и затова правя всичко възможно това да е моят отбор. Това е начинът ми на живот, така че той ще доведе до ранен край на моята кариера, тъй като се вживявам прекалено много в работата си. Често се питам дали е редно да прекарвам толкова много време без семейството си.

Съветвам играчите си по време на сезона да не правят дълъг секс, както и да полагат минимални усилия в него. Също така, да застават в позиции, в които да са под своите партньори. За предпочитане е да го правят със съпругите си, защото ако става въпрос за други хора, това изисква допълнителни действия”, сподели Конте пред “Екип”.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    3 1 Отговор
    И после що жените изневерввали, тцтцтц да ма назначи там да им ги довършвам
  • 2 Перо

    1 0 Отговор
    Ти ли мастурбатор клет
  • 3 Да им

    0 0 Отговор
    назначат нашите психоложки
  • 4 EEEEE

    0 0 Отговор
    ПРАВ Е,АМА АКО СА ЛЕВАЦИ-ДЪРВЕНЯЦИ НЯМА ДА ПОМОГНЕ