22 Ноември, 2019 18:50 4 935 7

Румънец поиска реванш от Кубрат Пулев

  • кубрат пулев-
  • богдан дину-
  • бокс-
  • реванш

Пожела му успех в мач за световната титла

Румънец поиска реванш от Кубрат Пулев - 1

Бившият съперник на Кубрат Пулев - Богдан Дину - ще участва на галавечерта на 14 декември в Пловдив, чието основно събитие ще бъде срещата между Тервел Пулев и Дешон Уебстър за междуконтиненталната титла на Световната боксова асоциация.

"Радвам се, че пак съм в София. Искам да благодаря на екипа на Пулев и на Ивайло за това, че ми дават възможност отново да се бия в България. Това ще е първият ми двубой след този през март месец с Пулев. Подготовката ми върви добре и очаквам един наистина разгорещен мач.

На Кубрат искам да кажа, че му пожелавам успех, както и в следващата му битка. Сигурен съм, че той ще бъде претендент за победителя от Джошуа - Руис. След това го призовавам да ми даде реванш", каза Дину.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    11 0 Отговор
    OK . Дину , Сушито е от теб !!!!!!!!!!!!!
  • 2 МП4

    8 3 Отговор
    Кобрата ще го откаже до 5 рунда
  • 3 Някой си

    3 4 Отговор
    Кубрат Пулев е един аматьор но, Пулев пак ще го бие ако има такъв реванш между него и Румънеца, найстина ли "Кобрата" си мисли че може да победи победителя от реванша между Джошуа и Руиз? ХАХА! Черния си мисли, че ще победи но... Мексиканеца пак ще го смаже на ринга. Руиз е много по бърз и много по силен, също така е и по издръжлив. А пък тоя Пулев нека си говори. От този реванш Джошуа - Руиз ще спечели Руиз, а след това ще смаже Кубрат Пулев и Така.
  • 4 vasik atanasova

    2 3 Отговор
    ЕВАЛА ГОТИН РУМЪНЕЦ ДЖЕНТАЛМЕН
    В ЕДИН МОМЕНТ ПО ВРЕМЕ НА СРЕЩАТА ИМ
    НАШИЯ ТАКА БЕШЕ РАЗКЛАТЕН ЧЕ САМО ОЩЕ ЕДНО МУ ТРЯБВАШЕ
    И КУБРАТ ЩЕШЕ ДА Е ДОЛУ
  • 5 Aнгел Великов

    1 3 Отговор
    Според мен...
    Кубрат по добре да изгледа много добре мача.
    На Руис и Джошуа,и да си направи много добре сметката че и двамата бият много здраво.
    И чак тогава да си прави сметката дали има шансове да се бие с тях.
    Моето мнение е лично да не се хвърля в кошера с усите.
    Нека играе реванш с Румънския боксьор и да му напълни главата с гръмотевици.И без това не е готов още за голямата битка.
  • 6 Христо Бакалов

    6 1 Отговор
    Хайде диванните инженери да си запазят коментарите , че ми се повдига от вас ! Коментатори и разбирачи , които зала не сте помирисвали . Само заради хора като Кубрат съм горд , че съм Българин !!!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.